Amstaff mellé magyar vizsla?
ha szocializálva van a staffid, nem lesz gond, mi egy hónapja vettünk az akkor még 9 hónapos szuka staffink mellé egy akkor 2 hónapos kan staffit, eleinte volt sértődés a szukánk felől, de hamar összeszoktak és szét se lehet választani őket. Ha az egyiket visszük állatorvoshoz a másik nyugtalan keresi a másikat folyamatosan. Én azt tanácsolom, hogy ne azonos neműt válassz mellé. Egy kan és egy szuka sose fognak úgy összeverekedni, mint egy azonos nemű. Főleg ha még mind a kettő kölyökként szokik egymáshoz.
Kutyasuliba 1 hete összeverekedett a mi szukánk egy vizslával. Mienk odament szaglászni, szagolta az arcát, a vizsla meg elkezdte húzni felfelé a száját. A kutyánk ezt támadásnak vette, és ráment. A vizsla öngyilkos jelölt akart lenni.:S
Én a vizslákat elégé olyan, soha fel nem növő kutyának tartom. És ha állandóan csesztetni fogja, a staffidat nem tudom mi lesz. Én nem vennék hozzá.:)
2 staffis vagyok, de szoktad vinni kutyák közé? mert egy macsek másabb mint egy kutya. Kiskorától van a macskával, nem? Mienk se a vadabb fajta, csak így 10hónaposan már a kamasz korba van aztán most az a tipikus ki ha én nem. Meghát ugye védelmezi a kiskutyát. De ez a vadság kérdés nevelés kérdése.
Mutatsz képet a staffiról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!