Van egy 3 hónapos kutyánk, de nagyon harapdál. Valami tanács?
Figyelt kérdés
Hiába próbálunk vele ronggyal, labdával, akármivel játszani, az elsődleges célja, szinte mindig az, hogy a kezünket elkapja. Természetesen a símogatás is nehézkes, hiszen akkor is kapkod a kezünk után. Valamit rosszul csináltunk, hogy ez idegződött be neki? Mi az ellenszer?2010. ápr. 1. 11:07
11/13 anonim válasza:
nekem nem nőtt a fejemre, számtalan dolgot elolvastam, megtanítottam vele, teljes mértékben én vok a falkavezér, de nem nyomtam le. anno 2x megpróbáltam de abba is hagytam. páromra is rászóltam ha csinálta.
mégis tökéletesen szót fogadó kutyusom van.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, kb mi is ezzel a módszerrel próbálkoztunk. Akkor ezekszerint várni kell, majd kinővi. Azért aggódtam csak, mert nem ő az első kutyánk, és az előző nem volt ilyen harapdálós. Van minden féle rágcsálnivalója, természetesen csak a papucs kell neki :) Ja és 9 hetesen hoztuk el, tehát bőven volt ideje szocializálódni.
Ui.: nem, nem dobta ki ezeket a kérdéseket a rendszer, direkt átnéztem őket.
2010. ápr. 2. 12:07
13/13 anonim válasza:
az én kutyám mikor megharap kicsit megdörzsölöm az orrát:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!