Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kan westie mellé egy kan...

Egy kan westie mellé egy kan csehszlovák farkaskutya?

Figyelt kérdés
ez jo párosítás lenne?
2010. márc. 31. 19:58
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
én kiállításra is szezeretném hordani ezért is kéne egy kennelből. és kiállítás a standard hibák miatt levonják a pontokat. ezért is olyan nem kell.
2010. ápr. 4. 21:57
 22/27 anonim ***** válasza:

Na: nem fogja a szomszéd gyereket megenni a cseh farkas.

Ugyanúgy , ha ellenkező neműek, vagy legalábbis, a westie és a csf nem szuka, nem lesz nagy baj. Lehet, hogy a westie terrorizálja, amíg a csf kicsi, de majd megnő. Nem fogja megenni, ne aggódj. Megcsipkedi, helyrerakja. A szuka-szuka eset viszont gáz. A westie-nek annyi lesz, borítékolom.

Akkor válassz valóban cseh-szlovák ebfarkast, ha végiggondoltad, hogy mivel jár. Egyébként elvan bent is, irodában is, ha mellette vagy, vagy érzi a közelségedet. Telepátia alapon működik, úgysem tudod átverni, tudni fogja, hogy ott vagy, ha síri csendben maradsz is két helységgel arrébb. Ha viszont úgy érzi, elvesztette a falkáját, azaz Téged, keresni fog, minden áron. MINDEN áron. Bőrgarnitúra, porcelán, függöny, kétméteres kerítés, ablak, nem számít. Ezen enyhíthet a westie, de nem sokat. Ha olyan állatot szeretnél, ami semmi máshoz fogható módon kötődik Hozzád, vegyél csehfarkast. De csak akkor, ha el tudod viselni az állandó sipákolást, vinnyogást, esetenként őrjöngést, ha nem az van, amit őő akar. Ennek a folyománya a pusztítás. Bosszúból. Ha állandóan Veled lehet, autóban, munkahelyen, egy hangját se fogod hallani,aludni fog egész nap szinte. Sétálnod viszont kell majd órákat, és ez a mozgásigényének a töredéke. Egyébként ha van társa, és ráadásul ugyanúgy csehfarkas, lényegesen kevesebb bajod lesz, de sétánál ügyelni kell, hogy kettő simán elhúz egy felnőttet, nem csak havas jeges felületen. Ketten egy falkát képeznek, MINDEN disznóságra képesek, pláne egy kis elemózsiára szert tenni. Stb.

2010. ápr. 15. 22:30
 23/27 A kérdező kommentje:
johanem volna westiem akk azt vcennék emigy:D de melle nemakrom
2010. ápr. 23. 18:09
 24/27 anonim ***** válasza:
németjuhász is jó választás, nekünk a 2szuka is elvolt egymással, a lényeg h fiatal legyen amikor a westie mellé kerül
2012. jan. 31. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
csehszlovákot nem ajánlom, igaz már 4-5.generációsak de még akkor is friss bennük a farkas vér...kicsi korom óta námetjuhászaink voltak és apámmalegyütt képeztük őket, de 16. születésnapomra megkaptam saját kutyámat, ragaszkodik hozzám mindennél jobban első perctől kezdve de még ígyis van hogy nem engedelmeskedik tökéletesen...januárba polgárőrséggel 2hét alatt kiképeztünk 5 kutyát, rendőrkutyákat porig aláztuk, de mái napig van h valamit meglát én meg repülök utána, amint rászólok megáll, de megtud lepni...a csehszlovák farkaskutyák sokkal nehezebben képezhetők...ja és ezt úgymondom h mostani kutyámat 2hetes korától naponta látogattam míg elnem hozhattam.németjuhászokkal nőttem fel és még így is nehéz falkavezér szerepet elnyerni...a labrador, főleg ha hordó alkatú akkor elég nyugodt. egy farkaskutya nemilyen..
2013. aug. 6. 12:55
 26/27 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, egyébként én is akarok a németjuhászom mellé egy cseh farkast...de míg nem szokik le erről a néha kattanásról az annak a jele hogy nem vagyok még teljes mértékben falkavezér a szemében, így tudom hogy nem lenne jó ötlet bevállalni mellé mégegy rakoncátlan kölyököt.. egyébként nekem szuka-szukűával se volt gond...polgárőrségnél 4kan 3szuka felállásba voltunk, közömbösítés után együtt rohant mind a 7 a labda után, gyorsabb fogta hozta vissza többi jött utána de csipkelődés nemvolt
2013. aug. 6. 12:59
 27/27 anonim ***** válasza:
persze ehez azkell hogy a gazda legyen a vezér és az ő szava szent, mig ő nem mondja csúnyán nézni se szabad a másikra... ha a westienél eléred ezt hogy telegyél akkor TALÁN bevállalhatod..
2013. aug. 6. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!