Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Titeket is kiakasztana egy...

Titeket is kiakasztana egy ilyen hirdetés?

Figyelt kérdés

Egy helyi fb csoportban találtam:

"Ma akciós áron eladó fajta tiszta amerikai staffi kölyök egy fiu egy lány 10e db áron aki mà elviszi a kettöt annak engedek az árból"

Cuki kölyök van a képen, egy az egyben olyan, mint a pit keverékem volt kicsiként...

A bicska nyílik ki a zsebemben ilyenkor, hogy egyrészt félrevezeti az embereket, mert nem fajta tiszták nyilván, másrészt hogy neki ők csak eladó tárgyak..

Ebben az országban soha nem lesz "rend"? A szaporítók sosem lesznek felszámolva? Sosem lesz kötelező ivartalanítás?

2016. febr. 20. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen amig minden 4. házban árulnak 10 ért "pitbullt" addig sajnos lesznek ilyen emberek. Jó lenne ha mindenkinek aki kutyát akar tartani le kéne vizsgáznija kutyatartásbol és ha valakinél meglátnak egy kutyát a rendőrök ugy hogy nincs vizsgálya akkor elvennék tőle, és megbüntetnék mint amikor jogsi nélkül vezetsz
2016. febr. 20. 22:03
 12/12 A kérdező kommentje:

Ó, 11-es de szép képzelt világ. Jó lenne, ha egyszer eljutnánk idáig.

Szerintem már a kötelező ivartalanítás is sokat segítene.

A hirdetést jelentettem, eltávolították. A probléma ugyan nem oldódott meg sajnos, de nehezebb dolga lesz az eladónak legalább.

2016. febr. 20. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!