Megbízható ez a hirdetés?
A többi hirdetésre rá se néztem kb, mert nem voltak túl konkrétak, hogy honnan is, milyenek is a kutyusok, ebbe beleszerettem gyönyörűek a szülők:)) Csak egy végső megerősítésre várok tőletek:) Mert annyi rosszat hall az ember az ilyen hirdetésekkel kapcsolatban, gondoltam megkérdezem:) törzskönyvvel hoznám el, akkor is ha drágábbat ír úgy. Köszi aki hozzászól:)
Selyempincsi...Egy tenyésztő tudja, hogy az máltai selyemkutya. A tenyésztők nem igazán szoktak hirdetni, kiteszik a weblapra, facebookra, hogy kölykök előjegyezhetők, születtek, stb.
Arról nem beszélve, hogy a társasági kutyák, így a máltai nem 65 ezer Ft-ba kerül, hanem minimum 100 ezer. Nem mellékest olyan nincs hogy törzskönyv nélkül, az JÁR a kutyához, nem opció, hogy vagy igen vagy nem.
Én elmennék, megnézném, és ha a máltain kívül van még 6 másik fajta, akkor tuti szaporító.
Ár törzskönyv nélkül:
kisfiú:65.000Ft
kislány:80.000Ft
Ár törzskönyvvel:
kislány:110.000Ft
kisfiú:100.000Ft
Innentől felejtős... a törzskönyv tenyésztőnél nem opció hanem jár. Szaporítókat meg nem kéne támogatni.
2 fajtát már biztosan tenyészt...
Külön honlapja van a 2 tenyészetének, ami nekem határozottan fura, ami még nem tetszik, az az, hogy royallal etet.
Szűrések végül is vannak, ami pozitív.
De menő tenyésztőként nem értem miért kéne hirdetnie.
Ha én keresnék kiskutyát nem vennék tőle, de ha választanom kellene, hogy a piaci szaporítótól vagy tőle vegyek kutyát, őt választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!