Megbízható ez a hirdetés?
A többi hirdetésre rá se néztem kb, mert nem voltak túl konkrétak, hogy honnan is, milyenek is a kutyusok, ebbe beleszerettem gyönyörűek a szülők:)) Csak egy végső megerősítésre várok tőletek:) Mert annyi rosszat hall az ember az ilyen hirdetésekkel kapcsolatban, gondoltam megkérdezem:) törzskönyvvel hoznám el, akkor is ha drágábbat ír úgy. Köszi aki hozzászól:)
Hát, nem tudom.
Mindenképpen csak törzskönyvvel vegyél innét kutyát, ha veszel. Ellenőrizd a szűrővizsgálatai papírokat.
De összességében én nem vennék olyan helyről, ahol ilyen van, hogy tk. nélkül ennyi, azzal annyi. Az almot egyszerre törzskönyvezik, mire a vevő megveszi a kiskutyát, addigra már törzskönyvezve vannak, tehát ennek költségét már kifizette a tenyésztő. Mi értelme lenne hát akkor enélkül ennyivel olcsóbban adnia?! Szóval nekem nem szimpatikusak, és nem is értem ezt az opciót, mire jó.
szerinted milyem ember az aki netrol szedett képeket rak ki a hirdetéshez? mert a fekete hátteres képek tuti nem sajátok.
és valóban aki tényleg tenyészt, az torzskonyv nélkül nem adja oda a kutyát. úgyhogy szerintem felejtős, vagy keress bejegyzett tenyesztot, vagy hozz menhelyrol egy kevereket. a kettő kozti atmenet penzkidobas véleményem szerint
Érdekes, itt szinte minden egyezik, csak havanese kiskutyákat árulnak. A hirdetést levették már, de a tárolt változat még elérhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!