Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbízható ez a hirdetés?

Megbízható ez a hirdetés?

Figyelt kérdés

[link]

A többi hirdetésre rá se néztem kb, mert nem voltak túl konkrétak, hogy honnan is, milyenek is a kutyusok, ebbe beleszerettem gyönyörűek a szülők:)) Csak egy végső megerősítésre várok tőletek:) Mert annyi rosszat hall az ember az ilyen hirdetésekkel kapcsolatban, gondoltam megkérdezem:) törzskönyvvel hoznám el, akkor is ha drágábbat ír úgy. Köszi aki hozzászól:)

2015. okt. 15. 11:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha felhívod kezdd azzal, hogy szeretnéd megnézni személyesen a szülőket és azok szűrési papírjait is. Ha ez elől kitér, bármilyen indokkal is hogy miért nem lehet most éppen megoldani, akkor el se menj.
2015. okt. 15. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Hát, nem tudom.

Mindenképpen csak törzskönyvvel vegyél innét kutyát, ha veszel. Ellenőrizd a szűrővizsgálatai papírokat.

De összességében én nem vennék olyan helyről, ahol ilyen van, hogy tk. nélkül ennyi, azzal annyi. Az almot egyszerre törzskönyvezik, mire a vevő megveszi a kiskutyát, addigra már törzskönyvezve vannak, tehát ennek költségét már kifizette a tenyésztő. Mi értelme lenne hát akkor enélkül ennyivel olcsóbban adnia?! Szóval nekem nem szimpatikusak, és nem is értem ezt az opciót, mire jó.

2015. okt. 15. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

szerinted milyem ember az aki netrol szedett képeket rak ki a hirdetéshez? mert a fekete hátteres képek tuti nem sajátok.

és valóban aki tényleg tenyészt, az torzskonyv nélkül nem adja oda a kutyát. úgyhogy szerintem felejtős, vagy keress bejegyzett tenyesztot, vagy hozz menhelyrol egy kevereket. a kettő kozti atmenet penzkidobas véleményem szerint

2015. okt. 15. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Eleve ott bukik a dolog, hogy vagy az egész almot törzskönyvezik, vagy szaporító, aki csak el akarja rettenteni a vásárlót a törzskönyvtől. Maga a tk nem kerül, csak párezer ft-ba. A többi szöveg jól hangzik, de ki is másolhatta egy valódi tenyésztő oldaláról. Én innen nem vennék kutyát.
2015. okt. 15. 14:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Érdekes, itt szinte minden egyezik, csak havanese kiskutyákat árulnak. A hirdetést levették már, de a tárolt változat még elérhető

[link]

2015. okt. 15. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!