Miért ilyen olcsó ez az amstaff? Kicsit furcsa ez a hirdetés.
1.vagyok.
Igaz,nem biztos hogy keverék,de innen ne vegyél kutyát,mert ezeket szaporítók árulják.Ennyi pénzért nem szoktak fajtatiszta kutyákat adni.Keress tényésztőket vagy fajtamentőket.
Volt egy ismerősöm, aki "helyhiány miatt" cserélgette évente az állatállományát. Megmondom, hogy ez mi volt: a bullterrier már nem hozott elég pénzt, akkor kitalálta, hogy extraminitörpecsivavákat fog tenyészteni. Azt is megunta, eladta mindet, jöttek a pitek (a sorrendben nem vagyok biztos, de ezt a három fajtát tuti, hogy tartotta, asszem most tart az XXL piteknél). A kisebb állatairól nem is beszélve, akiket szintén cserélgetett, ahogy üzletileg nem volt már oké. Mindet papírral, törzskönyvvel, gyönyörű családi házban, a kutyák a kanapén, idilli kép. Csak éppen szart az állatai fejére.
Olyan nincs, hogy normális ember helyhiány miatt eladogatja az állatait, mert nem lesz egyszercsak kisebb a ház, hogy ami állatot ő oda berakott, az egyszercsak mégse fér el. Ha valahogy mégis, akkor adja ingyen, lehetőleg ismeretségi körön keresztül, olyannak, akinél tutira jó helye lesz. De ez így mindenképpen gyanús.
Amúgy nekem nem is tetszik a kutya, valahogy olyan kis szerencsétlen meg egészségtelen benyomást kelt, de lehet, hogy csak szarok a fotók. De szerintem staffnak rondácska a lelkem :)
70 ezer szerintem annyira azért nem kevés, ha a 100-ból indulunk ki és hogy már idősebb a kutya. Lehet, hogy magának akarta megtartani, aztán nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
A nevére meg a fajtára rákeresve annyit tudtam kideríteni, hogy valószínűleg a Nadico kennelről van szó és hogy a Cuba Nico nevű kutyájának 2013-ban enyhe C lett a csípő dp eredménye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!