Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire lenne gáz ha csak...

Mennyire lenne gáz ha csak havi két hetet tudnék a kutyámmal lenni?

Figyelt kérdés
Tervezek venni egy Rottweilert. Első kutya, addig utánaolvasok, hogyan működik a nevelése. Suli, tanfolyam az első naptól ahogy hozzákerül. Viszont havi 1-2 hete külföldön kell töltenem. Addig maradhatna a suliban? Az első hónapokat meg tudom oldani, hogy vele legyek. Vagy várjak még amíg teljesen vele tudok lenni, minden nap? Beszélek szakértővel is, csak megkérdeztem itt is.
2016. febr. 19. 21:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál vele :) én is 5 évet vártam mire eljött az idő, hogy kutyám legyen
2016. febr. 19. 21:49
 2/12 A kérdező kommentje:
Én már 23 éve várok... Volt vidéken kutyám, de nem velem élt.
2016. febr. 19. 21:54
 3/12 A kérdező kommentje:
Félek, hogy nem alakulna ki a megfelelő kötődés ami kell a kölyöknek és nem tekintene igazi gazdinak, ami egy Rotinál fontos. Erős természetű vagyok.
2016. febr. 19. 21:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is várj.

Hogy érted, hogy maradhatna-e a suliban? Esetleg kutyapanzióban vagy ismerősnél tudnád addig elhelyezni, míg nem vagy otthon.

2016. febr. 19. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Pont a kölyök korban szerintem nem túl jó ötlet így távol lenni.

Szerintem várj míg teljesen vele tudsz lenni.

Magaddal vinni nem tudod? Megkapta az összes oltását akkor utána már mehet külföldre is.

Ez a 2 hetet veled,2 hetet mással ennek semmi értelme. A kutya össze fog zavarodni.

Első kutyának roti annyira nem ajánlott,de hogy havonta csak 2 hetet tudsz vele lenni,nem látom értelmét.

Én mindenképpen várnék.

Ha oktatóra bízod ő erélyesebben fog vele bánni,így sanszos,hogy őt fogja gazdájának tekinteni téged csak egy "falkatagnak"

Családban is egy kutya egy embert választ ki akire leginkább hallgat. Kutya érzi ki az erősebb stb. kiképző szerintem pik pak eléri,hogy ő legyen a vezető.Téged meg ha nem tekint vezetőnek,igazi gazdájának akkor meg nem is a te kutyád szinte.

2016. febr. 19. 22:05
 6/12 A kérdező kommentje:
Van olyan suli ami bentlakásos, nem tudom pontosan hogy értik, gondolom gazdival együtt, de lehet maradhatna egyedül is. De én akár naponta tudnám vinni az első hónapokban. Szerintem is várnom kell, de annyira vágyom már rá. Nagyon okos kutyát akarok belőle nevelni! Úgy olvastam, hogy egy emberre hallgat igazán (ami pozitív), de félek hogy nem én lennék az.
2016. febr. 19. 22:06
 7/12 A kérdező kommentje:

# 5, teljesen így látom én is...nem értené a kutya, hogy mi van. Volt egy cicám, aki havi 1 hetet cicahotelben volt. Nem tett neki jót. Pedig jó helyen volt, saját szoba, konkrétan Rio Mareval etették.

A kutyát sajnos nem tudnám magammal vinni...

2016. febr. 19. 22:09
 8/12 anonim ***** válasza:
A bentlakásos iskola azt jelenti, hogy arra az időre, amíg kiképzik a kutyát a kért szintre, a kiképzőnél él a kutya. De kölyök kutyát nem vállal kiképző, mert a kölyköt még nem képzik. A kölyök hozzászokik a gazdájához, családjához, miközben megtanulja az együttélés szabályait. Ha családban élnél, még akkor sem igazán a te kutyád lenne a kicsi.Mert te jössz-mész, a család pedig mindig ott van neki.
2016. febr. 19. 22:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Akkor várok még szépen türelmesen.
2016. febr. 19. 22:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Lenne még pár kérdésem. Valakivel tudok beszélni privátban?

A K-9 sulit néztem ki:"Család személy-védő képzési csomag 2-es szintre: otthoni és utcai alkalmazásra (várható időtartama 60 nap)." És hogy működik? Milyen gyakran lehet vinni a kutyust? Heti minden nap?

Holnap felhívom őket.

2016. febr. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!