Mennyire lenne gáz ha csak havi két hetet tudnék a kutyámmal lenni?
Szerintem is várj.
Hogy érted, hogy maradhatna-e a suliban? Esetleg kutyapanzióban vagy ismerősnél tudnád addig elhelyezni, míg nem vagy otthon.
Pont a kölyök korban szerintem nem túl jó ötlet így távol lenni.
Szerintem várj míg teljesen vele tudsz lenni.
Magaddal vinni nem tudod? Megkapta az összes oltását akkor utána már mehet külföldre is.
Ez a 2 hetet veled,2 hetet mással ennek semmi értelme. A kutya össze fog zavarodni.
Első kutyának roti annyira nem ajánlott,de hogy havonta csak 2 hetet tudsz vele lenni,nem látom értelmét.
Én mindenképpen várnék.
Ha oktatóra bízod ő erélyesebben fog vele bánni,így sanszos,hogy őt fogja gazdájának tekinteni téged csak egy "falkatagnak"
Családban is egy kutya egy embert választ ki akire leginkább hallgat. Kutya érzi ki az erősebb stb. kiképző szerintem pik pak eléri,hogy ő legyen a vezető.Téged meg ha nem tekint vezetőnek,igazi gazdájának akkor meg nem is a te kutyád szinte.
# 5, teljesen így látom én is...nem értené a kutya, hogy mi van. Volt egy cicám, aki havi 1 hetet cicahotelben volt. Nem tett neki jót. Pedig jó helyen volt, saját szoba, konkrétan Rio Mareval etették.
A kutyát sajnos nem tudnám magammal vinni...
Lenne még pár kérdésem. Valakivel tudok beszélni privátban?
A K-9 sulit néztem ki:"Család személy-védő képzési csomag 2-es szintre: otthoni és utcai alkalmazásra (várható időtartama 60 nap)." És hogy működik? Milyen gyakran lehet vinni a kutyust? Heti minden nap?
Holnap felhívom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!