Mit csináljak a kutyámmal, hogy ne akarjon állandóan kimenn és ennyire akaratos, kényes lenni?
Most érkeztem haza sehol nem volt .Végül a tömbházon kivül egy kertesháznál(ismerösöknél)volt.Szerencsére pár ismerös jó ember bevitte oda mielött a cigányok elvitték volna.És ez nem tudom hogy történt,hogy szökött ki
?Talán a lábamközött ,de hogyan és mikor,én nem is lattam.Jah Istenem és már válogat is és semmi se jo neki.Pedig napi 1 orat kiviszem a parkba és elengedem + még máskor is leviszem és nagyon jol él.Szerintem az én hibám régebben mig még külöön aludt stb. jobb volt.Most mar velem alszik és nem tudom mit miért tesz,pedig szeretem és ő is szeret úgy érzem.Segítsetek
!!!
kérdésedben a válasz:
napi 1 orat kiviszem+ még máskor is leviszem.."
ha nincs kerted ahonnan nemtud kiszökni akkor 1 óra NAGYON KEVÉS! vidd legalább 2 és fél órára+amikor wczni viszed.
A téli hidegben nem egyszer két és fél órát kellene levinni, hanem háromszor-négyszer egy órát. De legalább kétszer. A kutyus kezdi érezni, hogy gyenge kezű gazda vagy, és érzi, hogy rangban, ha akar, fölötted tud elhelyezkedni. És mivel az ösztöne diktálja, akar is. Elhiszem, hogy szereted, de sajnos az állatoknál nem elég, velük 'állatul' kell nézni a világot. Lehet, hogy te azt hiszed, neki az a legjobb, ha veled alszik, holott nem, mert mivel a rangsorban alattad helyezkedett el, természetes ösztönétől vezérelve védeni akar. Védeni pedig nem tud, ha veled alszik.
Azt hiszed jó neki, hogy ilyen keveset viszed le, pedig baromira hiányzik neki a mozgás, a levegő, a játék.
Gondolkozz el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!