Ha nagyon sokat szeretnék a kutyámmal lenni, nem lesz ez neki gond?
Nagyon szeretem a dobermannt, sokat olvastam róla, hogy mire kell nagyon figyelni. Írták, hogy szeret a gazdájával lenni.
De én sokat lennék vele, persze munkába nem vihetem el, de ahova mennék, sokszor elvinném magammal, meg szabadidőmbe vele lennék sokat.
Nem lesz ez neki egy idő után már kellemetlen, hogy szinte folyton velem kell majd lennie?
Persze, hogy szívesen lesz veled!:D Bár én is mindenhová tudnám vinni a kutyáimat. :) Mennyei manna lenne, nekem és a kutyuknak is. :D
Szerintem ez a legjobb dolog amit tehetsz vele! :)
Én itthon dolgozom, a kutyáim a nap 24 órájában velem vannak. Ha elmegyek valahova, akkor a fiam van velük. Néha csak kiszaladok vásárolni vagy a postára, akkor vannak csak egyedül. 2-3 óránál tovább még nem hagytam őket egyedül. Ha nincs nagy hőség, akkor be a kocsiba és valaki jöhet velem.
Még soha nem panaszkodott senki, hogy nem akar a lábamnál heverészni, menjek már onnan. :)) Bár lehet, hogy örülnének, ha egy kicsit egyedül hagynám őket a spejzban, de annak meg én nem.:)))
Ne izgulj, olyan kutya nincs, aki azért érezné rosszul magát, mert foglalkoznak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!