Mi lehet a gond a kutyámmal, miért harapdál minket?
A problémám a következő:
Vettem édesapámmal egy fajtiszta 2 hónapos szuka németjuhász kis kutyát, ez volt 2 hónapja, azaz mostmár 4 hónapos. És a gondunk az lenne a kutyával hogy, harap:S amiota megvettük harapdál minket, tépkedi a zoknimat,polomat stb, és valahányszor megharap oda utok az orrára, és ez már 2 hónapos kóra óta igy van, és még mára se értette meg. én adok neki reggel délben meg este is enni, és én szoktam vele játszani is(akkor is rendszeresen megharap) Azért választottam ezt a kutyát mert tudtomala németjuhászok okosak. Lehet hogy az a gond hogy még nagyon fiatal, de megkéne tanulnia valahogy, hogy a gazdáját ne harapja meg. ha erre tudtok nekem magyarázatot adni akkor légyszives irjatok vissza. előre is köszönöm
azért harapdál,mert kutya . az alomban az első 8 hétben megtanulja a tesóitól,hogy mekkora erővel haraphat.
ha ez nem történik meg,neked kell megtanítanod rá.
amikor harap ne húzd el a kezed ,mert a tej fogai hegyesek és megkarcolnak.viszont adjál ki magas fájdalmas hangot minden esetben ,ha a kezed megharapja.
mikor elengedi dícsérd meg.
így megtanulja .
minden más harapásáról pl: székláb,ruházat.stb le kell szoktatnod , fuj vagy hagyd rövid parancsszó,és ha elengedi dícséret és jutifalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!