Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A szomszéd szobába be került...

A szomszéd szobába be került egy bolhás kutyus, de nem akarnak tenni ellene. Nekünk viszont van egy 6 hetes kis Yorkienk mit tehetünk, hogy el ne kapja?

Figyelt kérdés
Amint említettem a fentiekben a probléma az lenne, hogy a szomszéd szobába (öcsém & barátnője)szereztek egy szoba kutyust. Ami kiderült, hogy igen csak BOLHÁS, és az én szobámat ami tőlük elválaszt, csak egy vékony fal választja el...> és még az ajtó is egymással szemben van...Szóval nagy rá az esély, hogy ide is be férkőznek. Pénteken fogok menni én is a szoba kutyusomért egy kis 6 hetes Yorkshire Terrierét és mivel olyan fiatal, hogy bolhanyakörvet nem tehetek rá... cseppet s bolha sampont sem használhatok.. mit tehetnék?? Elektromos kütyü vagy bármi hasonló bolha irtó van-e? És használ? Nem szeretném, ha emiatt bármi baja is lehetne. A válaszokat előre is köszönöm!

2016. febr. 17. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ma kéne elhoznod. Ugye nem fogod?
2016. febr. 19. 08:51
 22/23 A kérdező kommentje:
Szisztok! Elhoztam a kis kutyust! Tévedtem, én voltam a buta. Nem hat hetes volt vasárnap ha nem nyolc. azaz most nyolc és fél hetes. már alszik is 3 órás autó út van a háta mögött! :)
2016. febr. 19. 18:10
 23/23 anonim ***** válasza:
Vigyázz rá, legyetek boldogok! Hétfőn nézesd meg egy lelkiismeretes orvossal!
2016. febr. 19. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!