Miért szólhatják le a legtanulatlanabb emberek azokat akik komoly munkát fektetnek a következetes kutya tenyésztésbe?
10:35; 13:21; 16:30
Nálam az olyan emberek a tenyésztők, mint amilyenek ti vagytok. Szeretitek amit csináltok, nem ebből készültök meggazdagodni első a kutya aztán a gazda és utána ti. Ez annyira szimpatikus, hogy más körülmények közt nem tudnék magam mellé kutyát választani.
17:26
A tenyésztő felelősséget vállal, ahogy azt egy rendes felnőtt embertől ellehet várni, a szaporító pedig csak magát nézi, ott felelősség sem az emberek sem az állatok irányába nincs...
Jó volt értelmes, a kutyákat tényleg szerető és érdekeiket szem előtt tartó emberek megnyilvánulásait is olvasni.
16:30 "Szinte minden kölyök gazdija felhívott vagy képet küldött" és milyen jó érzés is... Utólag is gratulálok, és boldog születésnapot nekik!
És igen, ismerős gondolatokat írtál te is. A sok gondozás, a sok plusz idő. Amikor annyit görnyedtél, hogy már nem érzed a derekad... És utána ránézel azokra a kis ördögfiókákra, és milyen jó látni őket. Hogy egészségesek és boldogok.
Na meg persze mikor meg kell válni a kutyusoktól. Nekem is nehéz néha megválnom tőlük. De miután megkapom a képeket vagy találkozok a kutyussal és a gazdájával, na az mindent kárpótol! De gondolom ez nálad is így van.
18:26 Szerencsére az én környezetemben sok ilyen tenyésztő van, akiktől én is tanultam, és nagyon hálás vagyok nekik a rengeteg segítségért.
19:38
Nekem nincs annyi negatív tapasztalatom, mint amennyit olvasok. Nem is tudom elképzelni miért. Talán mert csak az olyanok érdekelnek akik ténylegesen képesek valamire? Sokan szeretnek áldozatot játszani, bár ők is hibásak. Mert ha valóban vesz 100 ezer forintért kutyát tenyésztőtől és elpusztul mint írták meg ilyesmik, akkor már megnézhette volna, hogy hova ad ki ennyi pénzt. És akkor még a ténylegesen jó tenyésztők kutyáit aki megveszi az sznob, mert egészséges megbízható hátterű kutyát akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!