Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?
5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))
Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?
még mindig nem érted :) nem azzal van a baj, hogy meg akartad változtatni, hanem amilyen indokkal...
egyébként 24
Hát pedig az én sulimban 9.ben társadalom tudomány,10.ben pedig pszichológia óránk volt.(ugyan az a tanár tanította mind2őt)De ki tudja,hogy te milyen suliba jártál és ott mi értelmeset tanúltál.A lényeg,hogy nagyon játszod itt a felnőttet,noha nagy valószínűséggel még a szüleiddel élsz és el se kezdted a saját életedet :)) szóval ilyen erővel te csak egy öreg kölyök vagy :D
És a kutyámnak nem ártottam,szóval le lehet állni a témával,Teréz anya :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!