Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy újra...

Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?

Figyelt kérdés

5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))

Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?

2016. febr. 16. 15:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

még mindig nem érted :) nem azzal van a baj, hogy meg akartad változtatni, hanem amilyen indokkal...

egyébként 24

2016. febr. 16. 20:18
 22/24 A kérdező kommentje:
Te aztán egy felettébb érett nő vagy :)) Pedig ha azt mondtad volna,hogy 30 vagy akk talán tiszteltelek volna...na jó nem xd úgy még gázabb lennél.De tudod pszcihológián azt tanultam,hogy 18 éves korunkig okosodunk,utánna már csak tapasztalatokat gyűjtünk.Szóval te már rég elmaradtál a szinteden :D
2016. febr. 16. 20:32
 23/24 anonim ***** válasza:
54%
pszichológián 17 évesen? :) ne nevettess... :) mindegy, a témát itt lezártam, nem vitázok gyerekekkel..., de azért abba gondolj bele, hogy csak azért tetted volna a ki a kutyádat valamilyen átalakításon, hogy aranyosabb legyen..., szép kis gazdi vagy
2016. febr. 16. 21:53
 24/24 A kérdező kommentje:

Hát pedig az én sulimban 9.ben társadalom tudomány,10.ben pedig pszichológia óránk volt.(ugyan az a tanár tanította mind2őt)De ki tudja,hogy te milyen suliba jártál és ott mi értelmeset tanúltál.A lényeg,hogy nagyon játszod itt a felnőttet,noha nagy valószínűséggel még a szüleiddel élsz és el se kezdted a saját életedet :)) szóval ilyen erővel te csak egy öreg kölyök vagy :D

És a kutyámnak nem ártottam,szóval le lehet állni a témával,Teréz anya :*

2016. febr. 16. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!