Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy újra...

Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?

Figyelt kérdés

5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))

Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?

2016. febr. 16. 15:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%
Szépen szokjál hozzá, hogy álló füllel is aranyos lesz.
2016. febr. 16. 15:19
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Te meg kisbaba korodban nagyon édes voltál fog nélkül, húzzuk ki az összeset.
2016. febr. 16. 15:25
 3/24 A kérdező kommentje:

Ennyire kiérdemlem a rosszindulatotokat egy ilyen kérdéssel?Szeretem és nem okoznék neki fájdalmat soha,csak azt akartam,hogy picivel szebb legyen -.-

Persze arra nem szóltok semmit,ha egy fajkutyának vágják a fülét-farkát :P

2016. febr. 16. 15:30
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
hagyd békén szegényt kutyát..., elég szomorú, ha álló füllel már nem aranyos számodra...
2016. febr. 16. 15:31
 5/24 A kérdező kommentje:
Fantasztikus -.- csavarjátok csak ki a mondanivalómat...mit is vártam én itt xd
2016. febr. 16. 15:33
 6/24 anonim ***** válasza:
54%
felfogtad, hogy mit kérdeztél? szerinted most nem aranyos a kutyád, mert felállt a füle, ez szerinted mégis milyen hozzáállás? mégis hány éves vagy?
2016. febr. 16. 15:36
 7/24 A kérdező kommentje:
Képzeld felfogtam,hogy mit kérdeztem,és szeretem a kutyámat és nagyon aranyos számomra,DE ha lehetséges akkor kicsit "korigálnék" a fülén...de elég érthetetlen lehetsz,ha ennyit nem tudsz felfogni. :)) Fogadni mernék,hogy ilyen szélsőséges állatvédő vagy aki még a kutyák veganitásáért is tüntet xd
2016. febr. 16. 15:39
 8/24 anonim ***** válasza:
77%
a kutyának a fülét nem tudod "korigálni", a füle szépen fel fog állni és olyan lesz mint egy denevér, ezt el kell fogadnod. Miután a törvény tíltja így megvágni és alakítani sem szabad rajta, csak ha egészségügyi okai vannak. És meg kell értened, ha itt ilyen válaszokat kapsz, csak nagyon sok idióta van itt, akik már kínozzák a kutyát még is feltudják tenni itt a kérdést, mikor már orvosnál kellene lenni a kutyával. A kérdésedre a válasz, pedig, hogy nincsen ilyen megoldás, el kell őt fogadnod így, ahogy ő is elfogad Téged.
2016. febr. 16. 15:44
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell vagdalkoznod.Eleve nem tudhatod, milyen fajták vannak a kutyádban, hiszen keverék.

Bármi, ami változtatna a fülállásán, a kutyádnak kényelmetlenséget okoz.

Olyan pl, hogy súlyt ragasztanak a fülbe, hogy ne álljon a hegye, általában kevéssé szokott használni. Egyetlen dolog van, ami használ, a porc átvágása. Ez viszont orvosi beavatkozás.

Még az is elképzelhető, az egyik állni fog, a másik nem.

2016. febr. 16. 15:45
 10/24 A kérdező kommentje:

narancs939:

Köszönöm a válaszodat!Mondtam,hogy semmiképp nem okoznék neki fájdalmat,azaz természetesen nem műttetném meg,vagy törném el.Én csak azt hittem,hogy mint a fajkutyáknak ahogy bekötözik a fülüket,úgy létezik olyan kötözés is amivel a kajlaságot is el lehet érni :)) De ha nem,hát nem.Így is szeretem és kérlek ne nézzetek már kutyakínzónak egy ilyen kérdés miatt xd A csalásom teljes mértékben a kutya csonkítások ellen van.A szüleim dobermannjának sincs levágva a füle-farka,pedig ennél a fajnál szokás :P

2016. febr. 16. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!