Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?
5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))
Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?
Ennyire kiérdemlem a rosszindulatotokat egy ilyen kérdéssel?Szeretem és nem okoznék neki fájdalmat soha,csak azt akartam,hogy picivel szebb legyen -.-
Persze arra nem szóltok semmit,ha egy fajkutyának vágják a fülét-farkát :P
Nem kell vagdalkoznod.Eleve nem tudhatod, milyen fajták vannak a kutyádban, hiszen keverék.
Bármi, ami változtatna a fülállásán, a kutyádnak kényelmetlenséget okoz.
Olyan pl, hogy súlyt ragasztanak a fülbe, hogy ne álljon a hegye, általában kevéssé szokott használni. Egyetlen dolog van, ami használ, a porc átvágása. Ez viszont orvosi beavatkozás.
Még az is elképzelhető, az egyik állni fog, a másik nem.
narancs939:
Köszönöm a válaszodat!Mondtam,hogy semmiképp nem okoznék neki fájdalmat,azaz természetesen nem műttetném meg,vagy törném el.Én csak azt hittem,hogy mint a fajkutyáknak ahogy bekötözik a fülüket,úgy létezik olyan kötözés is amivel a kajlaságot is el lehet érni :)) De ha nem,hát nem.Így is szeretem és kérlek ne nézzetek már kutyakínzónak egy ilyen kérdés miatt xd A csalásom teljes mértékben a kutya csonkítások ellen van.A szüleim dobermannjának sincs levágva a füle-farka,pedig ennél a fajnál szokás :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!