Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak, hogy újra...

Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?

Figyelt kérdés

5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))

Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?

2016. febr. 16. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
13%
nem állok le veled vitatkozni, mivel még kisgyerek vagy, viszont rendkívül értetlen vagy, hogy képtelen vagy felfogni, hogy ilyet nem lehet csinálni...
2016. febr. 16. 15:50
 12/24 A kérdező kommentje:
Kisgyerek? :)) Nem éppen xd Már betöltöttem a 18at :P És ha kicsit kinyitnád a szemed és nem lenne totális fáziskésésed,rájönnél,hogy már kaptam értelmes választ a kérdésemre és itt rád már semmi szükség,szóval tovább is állhatsz és nyugodt szívvel beleköthetsz bárkibe,csak kérlek húzz már innen,hisz senki se kíváncsi rád :))
2016. febr. 16. 15:55
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

oda írok ahova akarok, mivel szabad országban élünk, szólás szabadság van :)

az írásodból nem az jön le, hogy elmúltál 18...

2016. febr. 16. 17:13
 14/24 A kérdező kommentje:

Azt hiszel amit akarsz :)) De azzal csak te tűnsz gyerekesnek,hogy AZÉRT IS odaírok,még AKKOR IS ha nem akarják,és odalököm azt az agyonhasznált sablonszöveget,hogy szólásszabadságvan és MEGTEHETEM :))

De ahogy elnézem te a 18 közelében sem jársz,de ha mégis,kicsit (na jó ink nagyon) elmaradott (vagy talán éretlen) gondolkodás módod van. xd Szóval valószínüleg fel sem tudod fogni amiket írtam :(

2016. febr. 16. 17:20
 15/24 anonim ***** válasza:
17 éves a kölyök, dumáltam vele privátban a végén megsértődött mint valami picsogó, pedig csak annyit írtam, hogy a kutyák elfogadják a gazdájukat ha szépek ha nem , direkt írtam neki, hogy meg ne sértődjön.. de a drága egyből magára vette... hülye kölyök
2016. febr. 16. 17:25
 16/24 A kérdező kommentje:
Hűha most aztán beoltottál :)) És te gyerekeseztél le,errefel jössz árulkodni,hogy kemény 1 évvel idősebbnek vallottam magam xd Uram atyááám O.o az a 3 hónap drasztikusan számít :))
2016. febr. 16. 17:30
 17/24 anonim válasza:
65%
Három éretlen liba veszekszik egymással.Próbáljátok eldönteni hogy ki a rosszabb de mind ugyan olyan ret@rdáltak.Képzelem mind frusztrált tinik vagytok és semmi több.Őszintén gratulálok!
2016. febr. 16. 17:49
 18/24 anonim válasza:
23%
Kerdezo ne idegeskedj,csak tiltsd le a kis arulkodot es szard le az egeszet.A kutyaval kapcsolatban pedig inkabb kerdezz meg egy allatorvost,o biztos jobban tudja mimt ezek. :)
2016. febr. 16. 19:12
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

már bocs, de ez nem sablonszöveg, egyszerűen élek a jogaimmal :) ajánlom te is tájékozódj mi a különbség a sablonszöveg és a joggal való élés között

de ahogy nézem, még mindig nem esett le, hogy mi a kiakasztó a kérdésedben, nem baj, majd talán egyszer megérted, ha kicsit idősebb leszel, de addig ne bántsd szegény kutya fülét

2016. febr. 16. 19:57
 20/24 A kérdező kommentje:

18-as:Igazad van :))

19-es:Mondd már el te hány éves vagy :)) Had tippeljek kb 3 évvel vagy nállam idősebb? xd És nagyanyámat megszégyenítő kioktatást tartasz.

Ui.:Már elmondtam,hogy semmit nem csinálok a kutya fülével,ez csak egy futó ötlet volt.És érdeklődtem:P

Na sebaj mami,te már szenilis vagy és ezt nem értheted :))

2016. febr. 16. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!