Mit csináljak, hogy újra kajla legyen a kutyám füle?
5 hónapos kistestű keverék kutyám van,akit a menhelyről hoztam el.1 hónapja még szépen kajlán álltak a fülei és nagyon aranyosan nézett ki.(úgy álltak a fülei mint egy Jack Russelnek)Most viszont 1 hete az egyik füle teljesen felállt és elég nagyok a fülei,szóval ha mind a két füle fel fog állni,úgy fog kinézni,mint egy denevér. :))
Nagyon szeretem ezt a kutyust,szóval ha a fülét vissza tudnám csinálni neki kajlává,akkor megcsinálnám,de csakis akkor ha ez neki teljesen fájdalommentes.Van ilyen megoldás?
oda írok ahova akarok, mivel szabad országban élünk, szólás szabadság van :)
az írásodból nem az jön le, hogy elmúltál 18...
Azt hiszel amit akarsz :)) De azzal csak te tűnsz gyerekesnek,hogy AZÉRT IS odaírok,még AKKOR IS ha nem akarják,és odalököm azt az agyonhasznált sablonszöveget,hogy szólásszabadságvan és MEGTEHETEM :))
De ahogy elnézem te a 18 közelében sem jársz,de ha mégis,kicsit (na jó ink nagyon) elmaradott (vagy talán éretlen) gondolkodás módod van. xd Szóval valószínüleg fel sem tudod fogni amiket írtam :(
már bocs, de ez nem sablonszöveg, egyszerűen élek a jogaimmal :) ajánlom te is tájékozódj mi a különbség a sablonszöveg és a joggal való élés között
de ahogy nézem, még mindig nem esett le, hogy mi a kiakasztó a kérdésedben, nem baj, majd talán egyszer megérted, ha kicsit idősebb leszel, de addig ne bántsd szegény kutya fülét
18-as:Igazad van :))
19-es:Mondd már el te hány éves vagy :)) Had tippeljek kb 3 évvel vagy nállam idősebb? xd És nagyanyámat megszégyenítő kioktatást tartasz.
Ui.:Már elmondtam,hogy semmit nem csinálok a kutya fülével,ez csak egy futó ötlet volt.És érdeklődtem:P
Na sebaj mami,te már szenilis vagy és ezt nem értheted :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!