Apro kutyanak milyen jutalomfalatot? (tanitashoz)
Yorkim lesz nem sokara es a kezdetektol fogva kepezni fogom. Ennek sikeressege erdekeben mar honapok ota tanulom, hogyan lehet kutyat kikepezni, videokat is neztem es jegyzeteltem. Szoval a technika megvan, mar csak azon filozom, hogy milyen jutalomfalatot hasznalhatnek.
Mivel a yorki icipici, ezert a falatnak is picinek kell lenni, hogy a kutya ne teljen el mar a 3. falattol. Nem tudom, lehet-e kapni ilyen csoppsegeknek, vagy az ember maga csinalja inkabb?
En gondoltam pl. apro, fott csirkemell-falatkakra, esetleg csipetke sajtdarabokra, vagy ha szeretni fogja a repat, akkor repamorzsakat.
Akinek van tapasztalata, irjon! Ha az en otleteim nem jok, azt indokkal egyutt irjatok meg!
Koszi elore is!
Na, tok jo, ezek mind nagyon jo otletek. Majd kiprobalom es annal maradok, amelyik a legjobban motivalja a kutyat es amelyikkel a legegyszerubb banni. Koszi mindenkinek!
Udv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!