Miért vizel maga alá a kutyám? Kaptam egy 5-6 év körüli westiet (tenyészetből való) és azt vettem észre hogy "vizes" a pokróckája, gondolom oké valahogyan vizet kaphatott vizes lábbal bement oké.
Figyelt kérdés
Kicseréltük, kiszárítottuk a kutyaházat (kint lakik, szigetelt kutyaházban) amikor egy éjszakát is kint aludt bepisilt éjjel maga alá. Néha bent van a házban akkor is ezt csinálja alszik az ágyamban, felkel elkezd forgolódni, lekucorodik és elkezd pisilni. Nagyon zavaró. Ezért is nincs bent a házban. Tudnátok mondani valamit hogyan szoktassam le erről?2016. febr. 9. 14:37
1/18 anonim válasza:
Akitől kaptad, annak feltetted ezt a kérdést?
2/18 anonim válasza:
Lehet,hogy erről már az életben nem fog leszokni. Sőt lehet,hogy nem is tudna,mert a kora vagy sérülés/betegség miatt csinálja.
Mellesleg milyen tenyésztő az aki nem tudja a korát,napra pontosan?
3/18 A kérdező kommentje:
Igen. Ott szobatiszta volt állítólag... Mondjuk megesett a padlón egy-egy pisifolt de 25 kutya közűl ők sem tudhatják melyik volt. Ezt a választ kaptam..
2016. febr. 9. 14:48
4/18 anonim válasza:
Átbaxtak!
Öreg és/vagy sokat ellet példány.
5/18 anonim válasza:
Vidd el állatorvoshoz, könnyen lehet, hogy fel van fázva, vagy akármilyen egyéb betegsége is lehet, ami miatt a "tenyésztő" megvált tőle. Mellesleg nyugodj meg, szaporító volt, ha a korát se tudod, meg odaadta kerti tartásra.
6/18 A kérdező kommentje:
Írja a pontos születési dátumját az oltási könyvecskéjében és törkönyves kutyáról van szó, csak most nincsenek nálam a papírok. Állatorvos látta többször is. Már voltak 2szer kölykei, mindkétszer császárolva de nem lehet többször, mert gyenge a hasfala és belepusztúlna, ezért csak úgy adták ide, ha még véletlenűl sem csúszna be kölyök. És aranyere van. Ezeket elmondtam a dokinak de ő sem látott/ tudott egyebet mondani. Ennyi problémáról tudunk.
2016. febr. 9. 14:53
7/18 anonim válasza:
És kivizsgálta a doki a kutyát, vizeletvizsgálat, vérvétel, valami, vagy csak ránézett és "hát nem tudom"?
Ivartalanítás mikor lesz?
8/18 A kérdező kommentje:
Megvolt, ezekkel nincs semmi gond.
2016. febr. 9. 14:56
9/18 A kérdező kommentje:
6-7 körűl előkeresem a könyvecskéjét és leírom a dátumot pontosan, csak nem találtam nagyon fontosnak (félreértés ne essék, ingyen kaptam a kutyát mert nagyon szerettem volna de mondták ha bármi gond van vagy nincs elég időm vele foglalkozni visszavihetem és ők majd vigyáznak rá továbbra is)
2016. febr. 9. 14:58
10/18 anonim válasza:
"Már voltak 2szer kölykei, mindkétszer császárolva de nem lehet többször, mert gyenge a hasfala és belepusztúlna, ezért csak úgy adták ide, ha még véletlenűl sem csúszna be kölyök."
Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!