Álalában egy német juhász nagyobb mint ahogy a standard írja?
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 22:17
1/6 Winner of Royal Hill válasza:
Szerinted?
Ha nagyobb akkor tenyésztésből kizáró hibával bír,ergó nem kívánatos a túlméretesség.
Tudod már a választ a kérdésedre?
2/6 anonim válasza:
Minden alomban vannak kisebb, és nagyobb kutyák is. Az én német juhász kan kutyám elég nagy mert 65 centi helyett 69 centi :)
3/6 anonim válasza:
A német juhász általában akkora, mint a standard írja.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem van egy Magyar Vizslám (1éves, 65centis marmagassággal)
Bnőmnek egy fél éves német
juhásza és ő kb 15-20centivel kisebb mint a vizsim.
Ebből gondolom hogy fél év alatt még igen csak nő...
Mondjuk az én vizslám kb. 8hónapos kora után nem nőtt olyan intenzíven...(PERSZE NŐTT DE NEM AZZAL A NAGY LÁTVÁNYOSSÁGGAL!)
Nem tudom a NJ-nál ez hogy van?!
2010. márc. 30. 16:50
5/6 anonim válasza:
A standard azért van, hogy megmondja, mekkora kell legyen a kutya. Sajnos a túlméretet nem veszik olyan szigorúan, mint a túl kicsi állatot. De ettől még nem jó, ha túlméretes a kutya.
6/6 anonim válasza:
A növekedési ütem szinte minden kutyánál más. Ezért nem érdemes még azonos korúakat sem hasonlitgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!