Melyik az a kis/közepes testű kutya, amelyik minimálisan ugat?
Figyelt kérdés
Panelban tartanánk kutyát, mozgásigény mellékes, rengeteget tudjuk vinni, de a szomszédok miatt olyan fajtát keresek, amelyik keveset ugat.
A basenji nem tetszik, azt ne ajánljátok.
2010. márc. 29. 20:44
11/17 anonim válasza:
ameliyket ugy neveled!
de uszkárt, terriert nem ajánlanék!
12/17 Akiteki válasza:
Husky (ha már a basenji nem tetszik.) Nem tud ugatni ő sem. A reklámban cikizett vonítás marhaság, csak akkor csinálja, ha sokan vannak és valami nagyon felcukkolja őket.
13/17 A kérdező kommentje:
A huskyt nagyon nem ajánlom panelba!
Még kertes házba sem nagyon, ha nincs megfelelően foglalkozva vele.
Tapasztaltam, hogy nagyim szomszédjának vettek a gyerekei ( idős néni ) egy huskyt, hogy legyen mit babusgatni, szegény megőrült a bezártságtól, egész nap csak vonyított, már elég idegesítő volt, sajnáltam a kutyát.
2010. márc. 30. 16:17
14/17 anonim válasza:
Nekünk Bichon Havanes kutyánk van, és eléggé ugat, bár még a szomszédok nem szóltak. Próbálom leszoktatni róla, kisebb, nagyobb sikerrel. Barátainknak francia bulldog van, nagyon ritkán ugat. Szomszédunknak Bolognese, őt se hallottam még ugatni.
15/17 Akiteki válasza:
3 huskym volt panelban 8 évig:)) Igaz, nem hagytam őket bezárva egész nap.
16/17 anonim válasza:
lehet h különösképp ugatósak a terrierek, de a westie-k nem. eddig ahány gazdival taliztam mind azt mondta h csendes.
17/17 anonim válasza:
Bocs, de ezt azért kikérném magamnak és főleg Fülöpnek, hogy a bulldog kanapédísz :) Azért van az a sok kövér lusta bulldog, mert vannak akik úgy nevelik. Az én bulldogom csupa izom, nagyon gyorsan fut, szoktunk vele kirándulni, túrázni. A nagy meleget nem szereti, de ha felkészülsz vízzel, és hűtöd, meg itatod akkor olyankor is bírja. Pont azért gondolom ideális városi kutyának, mert nem gond neki, ha nincs meg a napi 40 km, de ha van lehetőség menni, akkor nagyon szívesen járja be az erdőt :) vagy akár a várost. Egy kiadós kirándulás után viszont másfél napig tényleg csak a pihi van, és pisilni megyünk le. Néha lent hagyom vidéken pár napra apumnál, olyankor meg nem áll, pörög, őrzi a házat, rohangál a nagy kutyával. Minden csak szoktatás kérdése. És a közhiedelemmel ellentétben az én bulldogom nagyon jó úszó, és imádja a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!