Milyen "emberek" lehetnek azok akik megmérgeznek egy kutyát? Csak szerintem elítélendő?
"De mint már írtam aki egy állatot meg tud ölni, az egy embert is simán"" most ezzel meg akarod rémiszteni az embereket, hogy az ilyen gyilkossára is képes? Ő izé.. Ha találkoznál egy állatkínzóval, ha volna rá lehetőség, akk te az megölnéd?;)
"nem sajnálnálak ha megdöglenél" lol. Már megint egy turbó kutyavédővel van dolgunk:) na én lépek innen:)
Úristen, egyesek még mindig egy szinten tartják az élelmezésre tenyésztett állatokat a társállatokkal? Ők talán el tudnák képzelni a kutyájukat az étlapon? Vagy a csirkéjük boldogan, farokcsóválva üdvözli őket amikor hazaérnek, netán a malaccal mennek el a családi nyaralásra? A kutya az ősembernek is társa volt, hülye lett volna megenni a farkast amiből a kutya lett, amikor együtt sokkal sikeresebben vadásztak és védte az embert. Hiába megy a médiában ennek az eröltetése, egy csirke soha nem fog olyan társa lenni az embernek mint egy kutya vagy macska. Már akinek, mert ugye vannak még olyanok akiknek az ősember szintjére sem sikerült még fejlődnie.
Persze, én is elítélem azt ahogy bánnak ezekkel az állatokkal, ezért nem veszek hipermarketből húst, csak megbízható helyről, ahol tudom hogy füvön és normális tápon nőtt fel, nem telenyomva minden xarral.
Ez az egyik.
A másik hogy a kutya nem ember, ő nem tudja hogy következménye lesz annak, ha ugat vagy átmegy a szomszédba a kacsákért... Ezért van gazdája, aki felelős érte. Aki mégis inkább megöli a kutyát és lapít mint xar a fűben, az szimplán csak gyáva, nem mer a gazdi elé állni és elmondani mi a szitu, ahhoz már nem olyan bátor gyerek.
Vagy tán ha engem is zavar hogy a szomszéd kölkei 0-24-ben visítanak meg üvöltöznek az ablakom alatt, meg lopják a kertből a gyümölcsöt, én is mérgezzem le őket szó nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!