Mennyibe kerül egy kutyit "levizsgáztatni" kutyaiskolába?
Kezdő vagyok, de érdekel a dolog, szeretnék vele foglalkozni, de a kutyaiskolák honlapjain nincsen árak. Tapasztalatokra vagyok kíváncsi ki, mit ,mennyiért csinált!
Ha van oktatói vélemény annak is nagyon örülnék... 😊
Kicsit vissza vehetnél! Nem mutogatásból! Okoska! Nem is tudom hogy jutott eszedbe!? Komolyan veszem a kutyámat, a a tanítását is! Ha ez nem tetszik nem kell válaszolni ilyen egyszerű!
Egyébként megsúgom hogy komoly kutyám van, és nagyon engedelmes! És mivel látom hogy élvezi a tanítást, és meg is követeli... Miért ne járhatnánk kutyasuliba, vagy felkészítőre?! Ilyenek az emberek! Ha az ember nem foglalkozik a kutyájával akkor görény , ha meg foglalkozik akkor minek?! Meg amúgy is nem számonkérést kértem, hanem tanácsot! Ha ez valakinek nem egyértelmű!
Amúgy meg senkinek semmi köze ahhoz hogy mit akarok a papírral! Ha feldugom a seggembe ahhozsincs kőzöd, ha kihajítom a kukába ahhoz sincs közös! De ha netán eszedbe jutna hogy talán okos értelmes kutyám van és ezt netalán fejleszteni szeretném, és nem mutogatni a papírt, nem lennél ekkora marha! Kössz b***meg!
Jah és kihangsúlyozom, NEM kölyök a kutya! Szocializált! Te honnan tudod h nem az! Ha szocializálatlan engedelmetlen ,neveletlen kutya lenne nem akarnék egyből vizsgát tenni! Lehetne Ennyi eszed...
Egyébként ez a hobbym! Nem a papír érdekel! Hanem kíváncsi vagyok képesek vagyunk-e elérni egy bizonyos szintet! Ha a kutya is élvezi és én is , akkor még is milyen kifogásod van még ez ellen? Gondolom az első az alaszintű engedelmességi ...
4#
Azért mert valaki esetleg nemtud valamit,vagy nemtudja a dolgok sorrendjét,nem kell rögtön okosabbnak tünni a másiknál!
Elvégre azért ír ide,hogy megtudjon valamit valamiről!
Szerinted azért van a papirra szüksège,hogy felragassza a homlokára,és úgy szaladgàljon Szegeden a kárász utcàn?!
De az is lehet hogy leakarta fénymásolni,és elakarta faxolni neked!
Tènyleg alacsony az a bizonyos kerítés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!