Érdemes így egyáltalán kutyát tartanom?
A legtöbb családban ez van. Mi lenne, ha 2 kutyát vennél? Akkor egymással ellennének :)
Ami még eszembe jutott, hogy talán jobb lenne, ha nem kölyökkutyát szereznél be, mert amíg kicsi, addig elég sokat kell vele foglalkozni.
köszi a válaszokat.
Munka előtt és után tudnék vele foglalkozni, csak a munkaidő alatti egyedüllétet kéne megoldani. 2 Kutyát nem szeretnék, necces lenne eltartani oltatni ivartalaníttatni, gyógyíttatni stb 2 kutyust...
Tehát valaki megtudta oldani, hogy 1 kutyát heti 6szor egyedül hagyott úgy, hogy a kutya ne szenvedjen?
"Tehát valaki megtudta oldani, hogy 1 kutyát heti 6szor egyedül hagyott úgy, hogy a kutya ne szenvedjen?"
NEM!
Aki mást mond az HAZUDIK! Még saját magának is!
köszi a válaszokat. Minőségi idő lenne rá naponta több óra is, a kertbe meg nem zárnám ki soha, csak kiengedném, hogy ha kiszeretne menni :)
Nem lenne gond, ha nem kölyök.
Én is ezen gondolkodtam, hogy sok helyen dolgoznak stb.. nem csak idős nyugdíjasok tartanak NORMÁLISAN kutyát.
Ha hoznék egy kutyát és miután felkészültem rá, érdemes kivenni néhány nap szabadságot, hogy a kutyával legyek vagy egyből " a mély vízbe"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!