Milyen kutyat lenne erdemes tartanom?
Tudom, hogy sok ilyen kerdes van, de megis szeretnem feltenni es meghallgatni masok velemenyet.
Van egy 1 eves kutyusom. Melle szeretnek venni egy kutyat. Amit tudnek nyujtani a kutyanak (ahogy most csinalom a mar meglevo kutyaval):
-Reggel 1 ora seta 5-tol 6-ig, aztan meg mielott elmegyek meg egy 5 percre levinni, delutan 2 orat szoktunk lenni a kutyafuttatoban, mas kutyakkal (altalaban 5-6 kutya szokott meg lent lenni), ezutan meg este lenne egy 30-45 perces seta
-Heti ketszer kutyaiskola
-Otthon pluszban trukktanulas (kb napi 30 perc-1 orat szoktam ezzel tolteni a mostani kutyusommal)
Viszont szeretnem, hogy a kutya rovidszoru legyen es ne keljen kozmetikazni. Panelkutyus lenne.
A nagy kedvencem a dobermann, mindig is vagytam egy olyan kutyusra, de nem tudom, hogy neki eleg lenne-e ez a napi program? Meg gondolkoztam a jack russelen. Esetleg tudnatok ajanlani olyan fajtat amelyeknek ez megfelel? Elore is koszonom
havanyéze
mondjuk kozmátikálni kell.
nekem ez a fajta a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!