Lesz új kiskutyám, szerintetek milyen nevet adjak neki vagy milyen név illik rá?
Ez annyira nem tartozik ide, de összeszámoltam:
13-szor írtad hogy "am", "amúgy"
xD xD xD xD xD xD
Szia én nem akarlak leszólni, sem kioktatni! Sajnos sok ember csak azt a két szót ismeri h TENYÉSZTŐ és SZAPORÍTÓ. Aki nem tenyésztő, az szaporító a szemükben. Ez van. Ezzel kár is vitába szállni, mert ebből nem engednek.
A másik: nekem most vannak kiskutyáim (most először, és utoljára). Igen én is megkaptam ezen az oldalon, h szaporító vagyok, mert feltettem egy ártatlan kérdést... Na mindegy, szóval most 2 hetesek a kicsik, ezért ma volt nálunk az állatdoki az első féreghajtás miatt. Ő azt mondta, h az a legjobb a kiskutyának, ha 2 hetente kap féreghajtást (ami nagyon fontos!), 4 hetesen lehet kajához szoktatni, 6 hetesen kapja az első oltást, és 7-8 hetesen lehet elvinni az anyjától, és 8 hetesen kapja a 2. oltást. Tudom, h nagyon szeretnél már játszani vele, gondoskodni róla, de a kicsi érdekében jobb, ha 7-8hetes koráig marad az anyja mellett. Ha a bácsi nem akar már költeni rá, és ezért kell elvinni őket, akkor megoldás lehet, ha te viszel neki ennivalót, meg féreghajtót.
A nevet tekintve valami rövidet válassz, max 2 szótagosat. Ha hozzád kerül, úgyis látni fogod, milyen típusú pl: nyugodt, vagy izgága, vagy pufi, stb, és az alapján válassz neki nevet! Egyébként google-ba írd be, h kutyanév tár, és ki fog dobni egy csomó oldalt, ahol válogathatsz!
Addig is olvass sokat erről a fajtáról, vagy kérdezz az állatorvostól. Általában ingyen adnak tanácsot!
Remélem segítettem egy kicsit! Sok sikert a kicsihez, és vigyázz rá nagyon!!
Szerintem ezek a nevek illenenek a kutyadhoz:
Szerencsetlen
Hulla
Halott
Sajna
Szegenyke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!