Lesz új kiskutyám, szerintetek milyen nevet adjak neki vagy milyen név illik rá?
Igen biztos,hogy a tenyésztők nem értenek hozzá, hanem inkább az öreg bácsik.
Ha meg annyi fantáziád sincs,hogy a kutyádnak magadtól találj ki egy nevet,akkor..Istenem.
Ha nem tenyésztőtől veszed akkor szaporítótól..
Azt sem tudod mit beszélsz :) Sajnálom előre a kutyát. Azt tudod,hogy etetni is kell néha?
Nem vagyok már gyerek, annyi a különbség köztünk. Nem vgayok 16éves tinibaba akinek azért kell egy kutya,mert szép és cukimuki.:)
Szerintem keressetek a kutyának új gazdát.
1.még nincs meg
2.én sem 16vok xD
3.Tanuljatok meg OLVASNI!!!
Mi van, egymást szapuljátok? Nem volt kérdés, hogy mikor hozhatja el a kiskutyát, hanem hogy milyen nevet adjon neki. Nekem volt egy keverék kiskutyám, amit 4 hetesen hoztam el, mert különben kidobták volna, és sikeresen felneveltem, gyönyörű egészséges állat lett belőle.
Én szeretek ember neveket adni a kutyáimnak, volt Linda, Aliz. Mindig lányokat sikerült találnom. A mostani fehér havanese és Paminak hivják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!