Ti mit gondoltok az állatkínzásról?
Mit is jelent pontosan az állatkínzás?
Mikortól érvényes az ,,állatkínzás" szavat használni, mekkora mérték kell hozzá?
Elítélem. Megvetem és utálom azt a humanoidot, aki ilyet tesz.
Állatkínzásnak szerintem onnantól számít valami, hogy az rossz az állatnak, észrevehetően befolyásolja az életszínvonalát, az egészségét és a kedélyállapotát negatív irányba már rövid távon is.
Pl. ha egy szobakonyhás panellakásban bezárva tartasz egy nagyobb testű kutyát egész nap, már az is állatkínzás, mert szegény állatnak nincs elég tere mozogni és ebből kialakulhatnak nála viselkedési problémák vagy akár betegségek is.
Az, ha valaki megveri vagy éhezteti a házikedvencét, az már durva állatkínzásnak minősül, főleg ha rendszeresen csinálja, amit szerintem büntetni kellene. A verés és a fegyelmezés között ott a határ, hogy a verés konkrétan fáj az állatnak, a fegyelmezés csak kellemetlen és jóval kisebb erőkifejtéssel jár.
sztem igen, ember vagyok.
nekem van egy kutyám, és ha döntenem kellene, akkor inkább én halnék meg, mint ő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!