Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit gondoltok az állatkínzá...

Ti mit gondoltok az állatkínzásról?

Figyelt kérdés

Mit is jelent pontosan az állatkínzás?

Mikortól érvényes az ,,állatkínzás" szavat használni, mekkora mérték kell hozzá?

2016. jan. 23. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
59%

Elítélem. Megvetem és utálom azt a humanoidot, aki ilyet tesz.

Állatkínzásnak szerintem onnantól számít valami, hogy az rossz az állatnak, észrevehetően befolyásolja az életszínvonalát, az egészségét és a kedélyállapotát negatív irányba már rövid távon is.

Pl. ha egy szobakonyhás panellakásban bezárva tartasz egy nagyobb testű kutyát egész nap, már az is állatkínzás, mert szegény állatnak nincs elég tere mozogni és ebből kialakulhatnak nála viselkedési problémák vagy akár betegségek is.

Az, ha valaki megveri vagy éhezteti a házikedvencét, az már durva állatkínzásnak minősül, főleg ha rendszeresen csinálja, amit szerintem büntetni kellene. A verés és a fegyelmezés között ott a határ, hogy a verés konkrétan fáj az állatnak, a fegyelmezés csak kellemetlen és jóval kisebb erőkifejtéssel jár.

2016. jan. 23. 20:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Öncélú kegyetlenkedés az állattal, legyen az verés, éheztetés, vagy elhízlalás. Öncélú minden, amit az ember azért csinál, hogy neki jól essen, és nem érdekli különösebben, hogy milyen negatív hatással van ez az állatra.
2016. jan. 23. 20:38
 3/21 anonim válasza:
nem szeretem őket.:)
2016. jan. 23. 20:41
 4/21 A kérdező kommentje:
Az is akkor állatkínzásnak számít, ha felakasztanak egy 10 hetes kiskutyát?
2016. jan. 23. 20:42
 5/21 A kérdező kommentje:
vagy vassal verik a kutyát, és beleállítják a nyakába?
2016. jan. 23. 20:43
 6/21 anonim ***** válasza:
Te csinálod ezeket, vagy honnan szeded ezeket a beteges kérdéseket, amikor te is tudod rá a választ?????!!!!!!!!!!
2016. jan. 23. 20:46
 7/21 A kérdező kommentje:
nem, én nem lennék rá képes, csak a szomszédunk ezt csinálta két kutyával, de nem tudom eldönteni hogy ezek állatkínzásnak vagy gyilkosságnak szémítanak-e
2016. jan. 23. 20:49
 8/21 anonim válasza:
Ht hogyne számítanának annak. Undorító és kegyetlen. Az állatkínzás embertelen!!! Te ember vagy?
2016. jan. 23. 20:49
 9/21 A kérdező kommentje:

sztem igen, ember vagyok.

nekem van egy kutyám, és ha döntenem kellene, akkor inkább én halnék meg, mint ő

2016. jan. 23. 20:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha máskor ehhez hasonlót látsz, ne a Gyakorira írogass, hanem tárcsázd a rendőrséget.
2016. jan. 23. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!