Mit gondoltok az Albadog center ről?
Figyelt kérdés
Van egy 6éves keverék kutyusom és szeretném kutyaiskolába vinni.A közelünkben van az Albadog (10perc séta) viszont hallottam már hogy a foglalkozás vezető elég bunko...viszont azt nem tudom, hogy mennyire eredményes a munkája mert ha tényleg jól bánik a kutyámmal akkor elviselem bármilyen ember is. Szóval az a kérdésem hogy szerintetek mennyire jó ez a kutyasuli vagy inkább vigyem a k-9be (kocsival 5perc+amíg beimádkozzuk a kutyát az autóba)2016. jan. 9. 10:41
1/2 anonim válasza:
Igazából mindenkinek más szimpatikus.
Kutya nélkül nézz meg egy foglalkozást,hogy beszél a tanítványokkal az oktató,hogy zajlik egy foglalkozás.Illetve személyesen is beszélj vele.Aztán el tudod dönteni,hogy szimpi e vagy sem.
Pedálul helyi suli nekem szimpi,meg az oktatók is. Tudom hogy zajlik náluk egy oktatás.Még gyerekként voltam ott kutyástáborban.
Viszont több ismerősöm kocsikázik fél-1 órát egy másik suliba,mert nekik nem szimpatikus senki,meg az egész ahogy fel van építve.Senki sem egyforma.
Akár mindkét suliba elmehetsz beszélhetsz az oktatókkal,gazdikkal megnézel egy foglalkozást,amelyik szimpatikusabb oda járj :)
2/2 anonim válasza:
Más típusú a kettő, nem csak a kiképző miatt. Szvsz a mendemonda nem alaptalan, de kinek mi jön be. Az albadognál 12 alkalmas tanfolyam van végig ugyanazzal a csoporttal, a K-9nél folyamatosan lehet becsatlakozni, havidíjért heti 3 foglalkozás, vagy csak egy-egy alkalmat fizetsz. Az első óra mindkét helyen ingyenes ha jól tudom, nem kell rögtön elkötelezned magad, ezért az a legjobb, ha személyes kipróbálás után döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!