Milyen kutya az angol coocker spániel?
Figyelt kérdés
Lesz ket-harom honap mulva valoszinuleg egy angol coocker spánielem csak az a gondd hogy nem tudom hogy milyen kutya is igazabol mert sokan azt irjak hogyxakaratos makacs de sokan az ellentetjét. Kinti kutya lenne es mivel mar van egy nekunk ezert ketten lennenek (fiu-szuka, mindketto ivartalanitva lenne) heti ketto seta kb 1 oras. Sokat tudnek vele foklalkozni itt most kb 3-4 orara gondolok. Olyantol szeretnék valaszokat kapni akinek mar volt vagy van ilyen kutyusa. Köszönöm :)2016. jan. 19. 15:56
11/12 A kérdező kommentje:
Nyilvan felreertettel vmit vagy nem tudod hogy milyen is a vadaszat. Azert nem jon haza mert elmegy a vad utan aztan valahogy haza is kell talalnia de a leghoszabb időtartam az 2 bap volt hogy nem volt itthon ellenben annak orulok hogy a spaniel gazdasabb kutya :) egyébként köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 24. 15:47
12/12 anonim válasza:
5éves angol cocker spánielem van.Szerintem elég önfejű és makacs,ezért nagyon nehéz fegyelmezni.Baratságos idegenekkel,ha megközelítik őt,viszont a gyerekeket nem igazán szereti.Bizonyára ez minden kutyánál más,illetve gazdától is függ.Gondoltam megosztom az én személyes tapasztalatomat ezzel a fajtával.Sok sikert,jó kutyázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!