Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez az angol cocker spániel...

Ez az angol cocker spániel kennel begbízható?

Figyelt kérdés
A mesztegnyei kennelről lenne szó. Olyanok véleményére vagyok kíváncsi akik innen hoztak kutyust! A válaszokat köszönöm :)

2015. dec. 12. 17:58
 1/10 A kérdező kommentje:
Itt a link. ez lemaradt :) [link]
2015. dec. 12. 18:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de fb-n találtam egy csoportot az onnan származó kutyáknak, én a helyedben bekéredzkednék érdeklődni, vagy megkeresnék egy-két tagot ezügyben: [link]
2015. dec. 12. 18:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod
2015. dec. 12. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Honlap alapján nagyon nem. Van egy rakat kutyájuk, de szűrést 2 vagy 3 kannál láttam. Szukáknak még a tk-e sincs fent. Nem beszélve erről:

"A kiskutyák rendszeresen féregtelenítve, chippezve vannak, a második oltásukat kilenc-tíz hetesen kapják, ezután kerülhetneknek új gazdájukhoz szerződéssel, számlával."

Törzskönyvről egy hangot nem ír.....

2015. dec. 12. 18:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Ó köszi! És tudsz ajánlani jó angol cocker spániel kennelt?
2015. dec. 12. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért azt tegyük hozzá, hogy a holnap kva régi, a fent lévő kutyákból szerintem nem is él mindegyik, 2001-2002-es kiállítási eredményeket láttam kiírva. Előfordulhat, hogy csak a weboldalt hanyagolják el, 15 éve mások is voltak az elvárások, szóval én ennyi alapján még nem írnám le őket.

De persze az is megeshet, hogy nem is él már a kennel, akkor ugye meg van oldva a probléma :D

2015. dec. 12. 18:49
 7/10 A kérdező kommentje:
De él a kennel mert vannak olyan kutyák (kölykök)akik most elvihetőek meg amik 2016 elején lesznek elvihetőek.
2015. dec. 12. 18:57
 8/10 SzMHZs ***** válasza:
100%
Személyes tapasztalatom ugyan nincs, de a mesztegnyeiről nem sok jót hallottam. Két szapis (első kutya tudatlanságból, a második előző gazdának nem kellett, láncról hoztam el) spániellel rendelkezem, nincs ugyan bajuk - lekopogom. De azok után, amit megtanultam róluk és mellettük, úgy gondolom, még tenyésztők között is nagyon meg kell nézni, kitől veszel. Én, ha lesz újra spánielem, a LaScale vagy pedig az Athina's Product kennelből szeretnék. Vagy mentettet :)
2015. dec. 12. 19:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2015. dec. 12. 19:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mesztegnyei szaporító, azt sem fogod tudni melyik két kutyától lettek a kölykök.

Athina's product jó kennel

Nekem Giuditta Hadrianus kenneltől van, Győr mellett vannak, de náluk ritkán vannak kölykök, mivel csak 1-2 szukájuk van és családban élnek. Az enyém nagyon nyugodt, engedelmes, jó természetű.

2015. dec. 14. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!