Ez az angol cocker spániel kennel begbízható?
Honlap alapján nagyon nem. Van egy rakat kutyájuk, de szűrést 2 vagy 3 kannál láttam. Szukáknak még a tk-e sincs fent. Nem beszélve erről:
"A kiskutyák rendszeresen féregtelenítve, chippezve vannak, a második oltásukat kilenc-tíz hetesen kapják, ezután kerülhetneknek új gazdájukhoz szerződéssel, számlával."
Törzskönyvről egy hangot nem ír.....
Azért azt tegyük hozzá, hogy a holnap kva régi, a fent lévő kutyákból szerintem nem is él mindegyik, 2001-2002-es kiállítási eredményeket láttam kiírva. Előfordulhat, hogy csak a weboldalt hanyagolják el, 15 éve mások is voltak az elvárások, szóval én ennyi alapján még nem írnám le őket.
De persze az is megeshet, hogy nem is él már a kennel, akkor ugye meg van oldva a probléma :D
Mesztegnyei szaporító, azt sem fogod tudni melyik két kutyától lettek a kölykök.
Athina's product jó kennel
Nekem Giuditta Hadrianus kenneltől van, Győr mellett vannak, de náluk ritkán vannak kölykök, mivel csak 1-2 szukájuk van és családban élnek. Az enyém nagyon nyugodt, engedelmes, jó természetű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!