Yorkie Terrier kiskutyusunknak keresnénk nevet, de valahogy semmi jót nem találunk a párommal ami tetszene is. :/ Eddig pár nevet emeltünk ki de semmi megkapót nem tudtunk kitalálni. TUDNÁTOK AJÁNLANI?
Amint említettem az előbbiekben yorkie terrier kiskutyusunknak szeretnék nevet adni, de sajnos nem jut eszünkbe semmi jól csengő.. valami angol elnevezést szeretnénk ... pl cloé... csak a mi kis aranyunk Fiúcska! :) :D Az eddigi választásunk... Rilei(Rájli),Christian(Kiejtés: Kriszcsön),Luckey,Mike,
Magyarok körül meg, Drazsé,Kópé.Süti,pumukli..
valahogy semelyik sem az igazi.. :/ Egyikünk számára sem. :/ Valami angol kellene tudnátok ajánlani? :) Köszönjük ellőre is szépen! :)
Szia, az én kicsikémet Foxnak hívják. :) Nekem még tetszene:
Albert
Hugo
Johnny
Miles
Dylan
Jamie
Xavier
Levi
Judah
Willbur
Harry
Noah
Noel
Damian
Damon
Tristan
Monty:)
Én ismerek egy tündéri yorkit, akit Tobynak hívnak.
Itt van egy halom név: [link]
De alapvető szabály, főleg ha idegen nevet akarsz, hogy próbáld ki, milyen kiabálni többször egymás után a parkban: Kriszcsön, Kriszcsön! Ugyanis senkit nem fog érdekelni, hogy írják, főleg a kutyát nem, a lényeg a kiejtés. Két szótagú, könnyen kiejthető, viszonylag rövid, i-re végződő nevek a legjobbak. Müzli pl. aranyos lehet egy yorkinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!