Milyen megoldást lehetne kitalálni, hogy az idős kis kutya fel tudjon menni a magas ágyra?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 2. 19:02
1/12 anonim válasza:
Miért kell neki felmennie? Az ágy mellett legyen egy kényelmes fekhelye. Megszokja hamar.
3/12 anonim válasza:
mert szeret a gazdi mellett lenni, és a gazdi is szereti, ha mellette alszik. De nem ez volt a kérdés.
Én csinálnék alacsony, hosszú lépcsőjű feljárót.
4/12 anonim válasza:
Támasztanék az ágyhoz egy hosszú-széles deszkát, hogy ne legyen nagy lejtésszöge, aztán szoktatgatnám.
5/12 anonim válasza:
Igazad van Szellőlány, jobb egy rámpán botorkálnia szegénynek, hátha még meg is inog és leesik, mintha a padlón lenne az ágya.
6/12 Hovarju válasza:
Ha minden áron szeretnéd hogy melletted aludjon, válassz alacsonyabb ágyat. A rámpa szerintem nem túl jó megoldás, mert leeshet róla.
Egyébként mekkora méretű kutyus?
7/12 anonim válasza:
9/12 anonim válasza:
jóó ugyanolyat linkeltem énis csak egy 0-val kevesebbért!:P
Ez a Luludog igen nagy lehúzás!
10/12 lakle válasza:
Vannak ott egyébként más érdekes dolgok is:) MInt kutyakocsi és hasonlók:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!