Extra mini németjuhász?! Mit fognak még kitalálni?
Még mielőtt félreértené valaki, nem áll szándékomban kutyát venni innen!
Ez a hirdetés van mindenhova kiplakátolva a falunkban:
Extra mini németjuhász kiskutyák elvihetők azonnal.
5 szuka és 3 kan. A szukák ára 25000.- a kanoké 20000.-
Oltva, féregtelenítve, törzskönyvel, de chip nélkül kerülnek gazdához.
Felnőtt kori méretük 35cm, vagy alatt! Maximum (elhízással együtt) 16kg lesz a súlyuk. Erre garanciát vállalok.
A szülők a helyszínen megtekinthetők.
Tel.:xxxxxxxx XY József
Elképesztő, hogy miket ki nem találnak az emberek!
Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz "extra mini német dog" és ehhez/ezekhez/ hasonló túlszaporított fajta.
Nem értem, hogy-hogy nem tudják megérteni, felfogni az emberek többsége, hogy NINCS mini illetve extra mini méret kutyáknál.
Irtani kéne az ilyen barmot!
3 németjuhászom volt, a legkisebb is 50 cm, és 45 kiló volt, a legnagyobb kb. 70 cm és 70 kiló lehetett.
Csivava+ német juhászt keresztezte? vagy nem értem hogy jöhettek létre...
Ilyen ember -.- ...elég kutya van a menhelyeken,nem kell még szaporítani is...
Ilyen nincs, hogy törzskönyves, de chip nélkül. A törzskönyvvel automatikusan küldenek chipet, amit a megadott állatorvosnak kell beletennie a kicsikbe, a törzskönyveket is csak ezután kapja meg a tenyésztő. Szóval ez a törzskönyv dolog tuti kamu.
A hirdetés meg szánalmas, milyen hülyeségeket ki tudnak találni... De aki megveszi az meg is érdemli, hogy egy keveréket kapjon a pénzéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!