Mindenkinek ekkora szenyó a kutyája?
játssz vele többet, dícsérd meg, ha mozgékony kutya, akkor vidd el futni
kutyámmal kezdetektől fogva sokat foglalkoztam, amikor meglát egyből elkezd ugrálni, ha pedig több időt kint vagyok, akkor mindig ott van mellettem...:)
Az enyém is egy bitang bélgép, de imádom :D
Amúgy mit vársz tőle, menjen szórakoztatni Téged? Vidd el sétálni, vagy játszatok valamik olyat, amit élvez.
Az enyém is csak fekszik mellettem, ha épp nem csinálunk semmit.
A kutyák alapjáraton ilyenek :D
Megtörtént szitu, futtatóban. Bejön egy öreg bácsi.
Ott van az enyém,aki tacsi-bullterrier, nem haverkodik idegen emberekkel.
Egy staffi, aki nem haverkodik kb. senkivel csak mászkál.
3 stafford-németjuhász keverék, jó nagy dögök, akik mindig csak a többi kutyával játszanak.
És két palotapincsi, akik leginkább csak a rendet felügyelik(:D).
Szóval bejön a bácsi saját kutyával, elkezdi nasival etetni az övét, erre ezt a többi kutya észreveszi és egymás után odaszállingóznak. Bácsi mondja, hogy na jó, kap mindenki egy kekszet, de szépen üljenek le és ba..szus nagyság szerinti sorrendben odaültek a kutyák és fegyelmezetten kivárták amíg megkapták a kis kekszüket :D
Kajáért mindent.
A minap az enyém meglátta ahogy bejön a kapun a bácsi, már elkezdte nyalni a száját, erről ennyit.
Nálam sosem próbálkozott,kicsi korától úgy neveltem h csak 2 időpontban kap enni, és elvártam h ezt be is tartsa. Jutalomfalatot bármikor kaphat ha,tesz érte valamit. :)
De viszont másoknál jobban várja a kaját. :) Az ilyen alap szabályokat még a kiskutya megvételekor el kell határozni!Ha idősebb vagy menhelyi kutyus akkor nehéz a dolog,mivel már rögzültek a szokásai és azokat nehéz felülírni... :) Sok sikert!
Nem a kutya kell téged szórakoztasson, hanem te kell megadd neki azt amire szüksége van!!!
Sétáltatás, tanítás, játszás! Ebben a sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!