A műanyag box vagy a fém szállítóketrec a praktikusabb/jobb autóban szállításhoz?
Figyelt kérdés
Nagytestű kutyának kellene.
Előre is köszi!:)
2016. jan. 11. 19:53
1/8 anonim válasza:
A műanyag annyiban jobb, hogy kevesebb szőr kerül ki belőle. Viszont nyáron kevésbé szellős, mint a ketrec.
2/8 A kérdező kommentje:
Most ketrecünk van, csak az a bajom, hogy nehéz és elég macerás mindig kivenni meg betenni. Viszont a kutya nagyon kényelmesen elfér benne. (89x60x66-os, németjucinak) A műanyagtól csak azért félek, hogy mennyire lenne neki kényelmes...
2016. jan. 11. 20:55
3/8 anonim válasza:
Én nem szoktam ketrecbe tenni.
Lehajtom a hátsó ülést, és ott van.
Adok rá hámot, és azt kikötöm gumipókkal.
4/8 anonim válasza:
A műanyagot sem sokkal könnyebb pakolgatni.
5/8 anonim válasza:
Bemész egy fresibe és kipróbálod, a kutyádnak való box milyen, amikor emelgeted.
6/8 anonim válasza:
milyen autótóok van? Ugy értem kombi, vagy sima?
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
fém alatt mit értesz? a sima rácsos ketrecet? mert az nem erre való.
kocsiba műanyag (repülős) kell vagy vannak erős alumínium boxok, nem olyanok, mint a sima fém, vastagabb rácsos, inkább a műanyagra hasonlít külsőre, legtöbbször méretre készítik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!