Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik kutyakosár...

Szerintetek melyik kutyakosár a jobb: a fonott vagy a műanyag?

Figyelt kérdés

Felnőtt kutyáknak lenne. Alapvetően nem rágnak, de fonott kosarunk még nem volt.

A fonottban tetszik a természetesség, jól menne a lakásba. Viszont a műanyag könnyen tisztítható - bár, ha történik valami, az általában úgyis a párnára megy (eddigi tapasztalataim szerint).

2014. márc. 10. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
én jobban szeretem a fonottat
2014. márc. 10. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

Illetve még ezt nézegetem.

2014. márc. 10. 11:34
 3/8 anonim ***** válasza:

A fonott ágyat hetente le kell zuhanyozni, mert megül a réseiben a por. Ilyenkor kell fél nap mire megszárad jó esetben. És szörnyen nyikorog, ha a kutya megmozdul benne nyikorog, ha megigazítja a fejét nyikorog...

A műanyag nekem szimpatikusabb, bár ott meg a kosárba való párna okozz tisztítási gondot. Mert én nem teszem bele a gépbe, mert tiszta szőr lesz, amit lehetetlen kitakarítani normálisan a gépből.

Amit linkeltél műbőrös verzió nekem nagyon tetszik, de nem biztos, hogy ennyi pénzért bevállalnám, hogy 1 hét alatt a kutya körme szétszedje. Pedig ebbe párna se kellene. Ha mégis ilyet vennél kérlek írd, meg hogy bevállt-e.

2014. márc. 10. 12:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi. Igen, ezen és is gondolkodom, hogy hogy bírja az ilyen műbőr a kutyakarmokat...
2014. márc. 10. 12:14
 5/8 A kérdező kommentje:
A vásárlói véleményekben egyébként azt írják, hogy jól bírja a kutya kaparását. Viszont másnak hamar szétjött a varrás, és a cipzár karcolja a padlót.
2014. márc. 10. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem a fonott tetszik jobban. Nekünk kettő is van és mindkettő be van vonva polárral (rá lett szabva), így nem koszolódik, nem poros és nem is tudják rágni (bár nem is akarják).
2014. márc. 10. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Inkább a műanyagot javasolnám.Műbőrt szétszedik.
2014. márc. 10. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem a pincsim szétrágta a fonott kosarat.. a műanyag ilyen tekintetből is időtállóbb. És igen halkabb és könyebben tisztítható.

Egyetlen dolog szól a fontott illetve műbőr kosár mellet, az az hogy dekoratívabb.

2014. márc. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.