Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyások miért nem képesek...

A kutyások miért nem képesek egyetérteni?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha tökéletesen szeretnéd tartani a kutyádat, akkor is lesznek, akik megszólnak érte. A gyakorin is sok vita volt pl. az etetésből. Sokan képesek azon összeveszni, hogy milyen tápot kap a kutya. Ha beírom, hogy az enyém Acanát kap, akkor mások beírják, hogy az egy sz*r, Eukanubát kell adni, erre valakik beírják, higy az Eukanuba is sz*r, adj neki Royal Canint. És erről képesek vérre menő vitákat folytatni. Ugyanez van a fajtaajánlós kérdéseknél. Egyszer valaki olyan fajtát keresett, ami könnyen tanítható, idegenekkel szemben bizalmatlan. Beírtam a mudit, mert az pont ilyen. Erre valaki elkezd veszekedni, hogy mennyire elege van a mudiból, miért írtam be. Talán azért, mert idegenekkel szemben bizalmaltan és könnyen tanítható? De beírhatsz bármit, lepontoznak. Egyszer valaki, aki nem szereti a kutyákat, támadóan kérdezett. Egy ideig őt próbáltuk meggyőzni, majd két kutyás veszekedni kezdett valami jelentéktelen ügyön. Nem az lenne a normális, hogy amikor támadás ér, félretesszük az ellentéteket és összefogunk? Vagy itt van a sok gúnyos beszólás, hogy nem fajtiszta, hanem, fajtatiszta. Sokszor magyarázat nékül, ami összezavarja a tájékozatlan kérdezőt. Meg szerintem csak azután lehet ilyenen vitatkozni, ha a kérdést megválaszoltuk, aki válaszolni nem képes, az ne gúnyolódjon, hogy a kutyám fajtiszta, mert nem félig macska. Amúgy ezt a szót TV-ben, könyvekben is használják, eléggé elterjedt, nem hiszem, hogy bármi változna, ha mostantól mindenki fajtatisztának nevezné őket. Meg a menhelyesek (sok menhelyes, akinek nem inge...) is támadják azokat, akiknek törzskönyves a kutyájuk. Ezt sem értem. Mindkét oldal lelkiismeretesen tartja a kutyáját, nem dobná ki, szereti. Akkor mi a baj? Itt is észre kéne venni, hogy egy oldalon állunk.
2010. márc. 26. 15:40
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
51%

20.23.

Itt fejeztem be ennek az oldalnak a látogatását, mivel én még életemben nem hordtam le ilyen stílusban senkit, bár beszűkült látókörű hülye vagyok szerinted, de az intelligencia hányadosom valószínűleg magasabb, mint a tied, mert én tudok kultúrember módjára is ellentétes véleményt közölni, míg te nem.

Meg sokan nem.Egy nemzet fejlettségét az is tükrözi, hogy a benne élő polgárok mennyire tudnak együttműködni és mások véleményét tiszteletben tartani.

2010. ápr. 1. 20:15
 22/35 anonim ***** válasza:
50%
bocs, 20.03-nak szólt.
2010. ápr. 1. 20:16
 23/35 anonim ***** válasza:
50%

20.10

A kutyám 3x-os aranykoszorús mestertenyészetből van, nem ötezer ft volt és nem láncon van és nem moslékot eszik.

De attól még valakinek lehet más véleménye és nem futja mindenkinek erre.Igazatok van sok mindenben, de a stílus...

2010. ápr. 1. 20:21
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
20:16 én azzal, hogy egy közösségi oldalt látogatok kevesebb lénynek ártok mint te. sajnálom hogy fáj az igazság. nem gondolod át, hogy egy idő után fárasztó a hü..eség amit nyomattok? sejtettem egyszer a mocskos tenyésztő, utána meg már áldozat vagy.
2010. ápr. 1. 20:23
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
20:21 először hallom, hogy igaz lenne az, hogy a kutyák ennél jobbat érdemelnek. eddig csak arról volt szó, hogy anyagilag h jönnek ki jobban. akkor minek neki kutya? ha nincs neki úgy jön ki belőle mindenki a legjobban, kivéve a szaporító.
2010. ápr. 1. 20:25
 26/35 anonim ***** válasza:
66%

20.23

Egy ivartalanított szukám van, ennyire vagyok mocskos szaporító.Látod, hogy úgy hordasz le, hogy semmit sem tudsz rólam.

2010. ápr. 1. 20:38
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

20:38

Nem azt mondtam, hogy te vagy a szaporító. Hanem akiket támogatsz, hogy igen ők aztán jók. Ennyire érted meg a másik álláspontját, bár az intelligenciád többszöröse az enyémnek.

2010. ápr. 1. 20:42
 28/35 anonim ***** válasza:

20.38.

jó éjt, harcos.Sosem fogunk közös nevezőre jutni.Azért én nem támogatom a szaporítókat és nagyon szeretek minden kutyát.

2010. ápr. 1. 20:47
 29/35 anonim ***** válasza:
20.42-nek akartam küldeni
2010. ápr. 1. 20:48
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

20:48

Egyre megy, de bocsánat. Én tényleg félre értettelek. Veled voltam szemét, mert te ezt nem a szaporítókra értetted, hanem tenyésztőtől olcsó kutya. Tényleg hülye voltam, mert azt hittem, te is lököd itt a dumát arról, hogy 30 ezerért meglehet venni azt a kutyát, aminek 200 az ára. Két nap alatt annyi ilyent láttam, hogy téged már meg se értettelek. Tényleg bocsánat, nem érdemelted meg, hogy veled legyek bunkó.

2010. ápr. 1. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!