11 napos kutya megfázhat, vagy ez valami más?
11 naposak a kicsik, és eddig éjjel-nappal ment rájuk az infra, de most 2-3 napja, hogy ilyen szép idő van, napközben lekapcsolom, de még így is 18° körül van náluk. Estére pedig megint csak infra.
Úgy veszem észre, mintha 2 napja kicsit prüszkölnének. Nem sűrűn, naponta kb 3-4-szer hallottam, de sajna azt még nem tudom, h egy kutyus prüszköl, vagy 2.
Lehet, h megfáztak?
Egyébként jól vannak, esznek rendesen, és egyre nagyobbak is! Csak aggódom!
Hétfőn vagy kedden jön a doki az első féreghajtásra. Addig ráérek, vagy ki kéne hívnom azonnal? Mit csináljak?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha fáznak azonnal visitanak, nálam is egy éjjel kikapcsolt a cirkó, ők keltettek, hogy valami baj van:) Felettük 1 honapig ment az infra. ha szanaszét alszanak, nem fáznak.
De én naponta 2-szer cserélem alattuk a takarót, a pisilőhelyen a papirt meg vagy 5-ször.
ha nem hidegek a kiskutyák, és cumiznak rendesen, akkor nem lehet baj.
Esznek rendesen, és nem is hidegek, nem sírnak, és nem is bújnak össze! Köszönöm szépen mindenkinek!
Előre tudom, h most sok oltást fogok kapni, de nincs "kenelem" nem vagyok tenyésztő! Csak szerettem volna egy utódot a szukámtól. Már minden kicsinek megvan a felelős gazdi, minden oltást meg fognak kapni, és nem fognak telepen kikötni, mert minden gazdival napi kapcsolatban vagyok. Tudom, mondani sok mindent lehet, de nálunk tényleg így is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!