11 napos kutya megfázhat, vagy ez valami más?
11 naposak a kicsik, és eddig éjjel-nappal ment rájuk az infra, de most 2-3 napja, hogy ilyen szép idő van, napközben lekapcsolom, de még így is 18° körül van náluk. Estére pedig megint csak infra.
Úgy veszem észre, mintha 2 napja kicsit prüszkölnének. Nem sűrűn, naponta kb 3-4-szer hallottam, de sajna azt még nem tudom, h egy kutyus prüszköl, vagy 2.
Lehet, h megfáztak?
Egyébként jól vannak, esznek rendesen, és egyre nagyobbak is! Csak aggódom!
Hétfőn vagy kedden jön a doki az első féreghajtásra. Addig ráérek, vagy ki kéne hívnom azonnal? Mit csináljak?
Előre is köszönöm a segítséget!
Ha fáznak, akkor összebújnak egymás mellé és remegnek.
A prüszkölés nem feltétlenül a megfázás jele.
Ha csak napi 3-4x, akkor valami az orrába mehetett. Ha folyik az orra az rosszabb. Figyeld őket, szerintem túlaggódod. Nem baj, én is így szoktam.:))) Milyen fajta?
Igen, megfázhatnak!
A kölykök hőháztartása 14 napos korukra kezd beállni.
Nem szabad még ilyenkor kikapcsolni az infrát, nem fognak összebújni, ha fáznak.
Kapcsold vissza az infrát!
Ha melegük van, majd kimásznak alóla, de mindig lehetőséget kell nekik biztosítani, hogy alatta is tudjanak lenni.
16:55
Nincs itt valami ellentmondás? Hideget nem érzik, de a meleg alól kimásznak?
De igenis összebújnak és vinnyognak, ha fáznak már egész pici korban. Tavaly vacak volt a konvektor a kutyaszobában. Néha elaludt. Ha nem vettem észre, azonnal hallottam a másik szobából, hogy nyivákolnak. És egy kupacban volt az egész falka.
Aranyosak vagytok, de ne veszekedjetek emiatt! Visszakapcsolom az infrát és kitakarítom ma őket!
Remélem így nem lesz velük baj!
Egyébként imádni valóak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!