Mit tegyek a kutya alá?
Eléggé nedves a házalja,ahogy ki be járkál raktam alá egy fóliátazon meg egy párna van, van 5 db az előző kanapéról,de az sem szárad hamar ilyen időbe.
Gondolkodtam rajta,hogyhu garocellra tennék szönyeget, ( filc szőnyeg,aminek fehér az alja) de hamar átázna az is,bár talán könnyebben száradna.
Azt mondják a szalma jó,de nem akarom,hogy esetleg bolhás legyen vagy mittudom én..
Ha nedves a talaj, akkor én nem közvetlenül arra tenném a kutya fekhelyét.
Nekünk mondjuk kutyaházunk van és kint van a kutya, de egy kb 8 cm átmérőjű akác farönkből vágtam 4 darab kb 5 cm magas henger alakú lábat, és azt tettem a kutyaház alá, hogy ne a talajon legyen.
Hasonló megoldásban gondolkozzál szerintem. Jó egy régi rossz bútorlap, vagy bármi hasonló.
Bármiféle szőnyeg, párna azonnal átnedvesedik. Így nem csak magát, hanem az alatta lévőket is szárítania kellene a kutyának a testhőjével.
Szalma a megoldás és az alap az fa legyen. Bár én papírdobozokat használtam két-három rétegben a kutyaházban a hosszú szőrűeknél.
Szalma a legjobb.
Attól nem lesz bolhás, a bolhát másik állattól kapja el, nem a szalmától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!