Gyöngyfűzés! Valaki segítsen, mert annyira nem értem ezt az ábrát, és németül sem tudok? (! )
Nem vagyok kezdő, mégis kifog rajtam ennek az ábrának az értelmezése. Eddig nem fűztem drótos állatokat, ez az első alkalom, pedig már annyi félét fűztem, meg szőttem, hogy hihetetlen. Már nagyon zavar, hogy egyszerűen nem jövök rá. Ha valaki érti, és tud segíteni, vagy csak letudja fordítani a leírást, azért nagyon nagyon hálás lennék!
jajj, azt nagyon megköszönném.
A füle az, amit nem nagyon tudok megemészteni.
Pl ennél a husyknál.
A fület gondolom külön kell megcsinálni, és utólag ráfűzni a fejére. vagy nem tudom.
Mert amiket eddig csináltam állatokat, azoknak nem így kellett a fülét csinálni. Hanem így, csak egyszerűen hurkolni, vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam.
Mint ezeknek.
De pl a huskynál nem értem, hogy hogy kell, mert a 10. sorban mutat egy kék szálat, ami nem megy végig minden gyöngyön, és a 13-nál is.
Egyszerűen nem nagyon jövök rá, hogy mit is jelent.
Vagy úgy kéne, hogy megfűzöm a fület, annak a két végét befűzöm a 10. és 13. sorba, és a másik oldalán megint megfűzöm?
csak úgy meg az oldalára kerülne a kutyának a füle
De, ha mondjuk megfűzöm a fület, és a 10.sor első 4 gyyöngyét kihagyom, és azon húzom át, amin az ábra is mutatja, akkor meg nem egymás mellett lesznek a fülek, hanem egymás mögött. mert akkor a 13. sorban is így kell csinálni.
meg dettó ugyan ez a helyzet a lábaival is.
Szerintem, ha a huskysra rájövök, vagy segítesz rájönni, akkor a német juhászos már nem lesz nehéz, mert gondlom ugyan azon az elven kell azt is fűzni.
Amúgy nagyon köszönöm, hogy segítesz :) Nagyon szeretném az össze kutyafajtát megfűzni, de ha az első kettő megfog, akkor az nem fest jó jövőképet a gyöngykutyáimnak :)
Szia!
Úgy kell készíteni, hogy a szemeken keresztül behúzol egy darab drótot (ki van jelölve az ábrán). A következő jelölésnél is egy új drótot, majd ha megvan a kettő, akkor a feje jobb oldalán is megfűzöd a fület és a másikon is. A lábakat ugyanígy kell.
Remélem érthető lett és tudtam segíteni :)
Szia!
Ha még így sem megy akkor talán találkozhatnánk és én segítek :) Rengeteg állatot fűztem és csak drótból!:D Nem szeretem a damilt, sose olyan a formálya amilyennek lennie kéne :P és nem is lehet formázni :( viszont a drótot igen, amúgy én már csináltam ilyen huskyt viszont ez nem a legszebb fajta úgy gondolom...amúgy ha érdekelnek még állatok csak szólj és tudok mintát küldeni priviben mert rengeteg mintám van :) csak írd meg mi kéne és segítek :DD
szia:D Hát nagyon szépen köszönöm. Majd ki fogom próbálni, de most annyira mérges lettem erre a gyöngy huskyra, hogy bosszúból mást fűzök :D
De ha ezt befejeztem, akkor mindenképp megpróbálom.
A mintákat meg nagyon megköszönném, azokból sose elég :P
Nekem is van egy rakat a gépen, meg vannak letöltve gyöngyfűző könyvek a gépemre, ha gondolod, akkor cserébe én is küldök olyat, amilyen neked nincs meg:)
Utolsó voltam!
Nézd meg ezt az oldalt:
Rengeteg állatka van amint látod és oldalt ott van hogy kérdés itt.Megadod az e-mail címed, felsorolod miket szeretnél és elküldik neked a mintáját :))
Én nagyon szeretem, legalább 30 állatot biztos hogy kaptam tőlük!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!