Tud e valaki olyan munkát amiért előre nem kell fizetni? Pl. : toll összeszerelés, gyöngyfűzés, termékcsomagolás, szőnyegszövés, Aki tud ilyet kérem segítsen mert egyedül nevelem két kisgyerekem.
Ha dolgozol, NEKED kell fizetned.
Erről egy vicc jut eszembe:
Két iparmágnás beszélget:
-Te mennyit adsz az embereidnek havonta?
-Semmit, ingyen dolgoznak.
-Te, szerinted nem kéne tőlük belépőt szedni?
ahol Neked kell befizetni valamit az 99%-ban átverés.
a legújabb az emelt díjas telefon.
240 Ft/percért sem mondd semmit...
felháborító.
Ke4dves 23:05! Nem tudok neked privátot írni. Elmagyaráznád nekem miért átverés a próbavásárlás?
Ismerem, a sorozatot, úgy értem tudom, miről szól de sajnos sosem érek rá nézni, max 2 részt láttam eddig.
Múltkor ajánlották nekem a próbavásárlást és akartam is jelentkezni, de nem értem rá. Azt olvastam, hogy lényegében nem nagyon keresek vele (le is írták a tájékoztatóban), mert úgy tudom ha veszek pl egy nadrágot és elmondom milyen volt a kiszolgálás akkor ők adnak bele pár ezer forintot, de lényegében pénzt nem kerestem, max olcsóbban vásároltam. De ha ezenkívül még van átverés akkor az nagyon durva!
Érdekelne, hogy a műsorban mi volt vagy te mit tudsz, köszönöm.
Kérdezőnek: Én is arra gondoltam, amit már előttem leírtak. Elvileg muszáj előre fizetned valamennyit, mert akár "le is léphetsz" a kiküldött alapanyagokkal.
Szerintem jobban járnál, ha rendes munkát keresnél, a végzettségeddel, de olyat, amit otthonról is tudsz végezni. Vagy nem tudom mennyi idősek a gyerekek. Hallottam már olyanról, hogy valaki gyerekfelügyeletet vállalt. Tehát az anyuka elment egy másik házhoz, vigyázni a gyerekekre, de vitte a sajátjait is. Nem tudom ez Magyarországon mennyire bevett szokás... Vagy fordítva is lehet, hogy hozzád viszik őket és ott vigyázol rájuk. Bár gondolom a sajátjaiddal is van elég dolgod. :)
Régen én is kerestem ilyen munkákat, amiket említettél, de sosem találtam rendeset. Szerintem, ha létezik is rögtön lecsapnak rá vagy már eleve ismerősnek adják.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A pici 9 hónapos a nagy 14 éves.Sajnos már Én is fizettem be pénzt ilyenre,hogy borítékolás és küldték is a csomagot.Megis csináltam és visszaküldtem csak utána elfelejtettek fizetni.
És Én ezért nem szeretnék fizetni előre.
10:45 (meg akit érdekel)
Erről a linkről elvileg le lehet tölteni azt a részt, amelyikben a próbavásárlás volt. (egyébként a 8. évad 5. része)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!