Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Építettem egy kutyaházat de a...

Építettem egy kutyaházat de a kátránypapír drága. PVC és kátránypapír helyett még mivel fedhetem be ami nem ázik át?

Figyelt kérdés

2014. júl. 14. 12:54
 1/6 anonim válasza:
Titánium.
2014. júl. 14. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Kérdezz körbe az ismerősöknél hátha akad egy darab használt pvc linóleum.Esetleg pala,bár az veszélyes hulladéknak minősül,de ha van pár db,megteszi,bontott tetőcserép...apróhirdetés oldalon ingyen elvihető cuccok közt nézz szét vagy hirdess,Menj be szelektív hulladékgyűjtőbe,hátha akad valami,vagy panelházak környékén,ha felújítás van kérdezd meg,nem e dobnak ki linóleumot
2014. júl. 14. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármivel, csak le kell festeni valami alapozó festékkel, akkor vízhatlanná válik. Megteszi szekrény oldala, asztallap, ajtólap, pozdorjalap, OSB, szőnyeg, padlószőnyeg, linóleum, esetleg lépésálló hungarocell vagy effélék.
2014. júl. 14. 17:17
 4/6 anonim válasza:

Kátránypapírt felejtsd el, mert most nyáron tojást is süthetsz rajta.. nem szerencsés.

Barkács áruházakban fillérekért adják a maradék PVC-t (linóneum).

Minél világosabb, annál jobb.

2014. júl. 16. 16:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Már le van fedve egy alap vízhatlan tetővel de mivel nem hajlékony hanem merev van néhol pár mm eltérés. Bementem a prakt...ertbe és meglepődtem, hogy a legolcsóbb pvc náluk 1700ft/nm2. A pvc ráadásul nem a legszebb. A kátránypapír valóban rosszabb mint a forró beton... Egyenlőre még gondolkodom a megoldáson. Végsősoron jó lenne a pvc is csak éppen most nem tudok senkineél feleslegeset. Még az apróhirdetések közt sem láttam a városomban.
2014. júl. 19. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
A réseket kinyomhatod szilóval, vagy ha az nincs vagy drága, akkor tömd ki ronggyal, utána folyass rá gyertyalevet. Aztán szögeld rá a tetejét, nem fog beázni.
2014. júl. 19. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!