Hogyan érjem el, hogy lehessen kutyám?
Figyelt kérdés
20éves vagyok, tavasszal költözünk össze a párommal, a párom lakásába. Én nagyon szeretnék kutyát, a páromat se zavarná, viszont a szülei hallani sem akarnak róla. Mivel a lakást ők vették, hiába van a párom nevén, nem mondhatjuk azt, hogy teszünk a véleményükre. A kifogás, hogy egy kutya túl nagy gondot okozna...Természetesen az anyagiakat én állnám, és én is foglalkoznék vele. Tisztában vagyok azzal, hogy mekkora felelősség, de alaposan végig lett gondolva a dolog, már csak a szülőket kellene meggyőzni ( a saját szüleim azt mondtál, az én döntésem) ...Hogyan lehetne?2016. jan. 9. 21:51
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, ami még kifogás a szülőktől, hogy hétvégente hazajárok, és mi lesz a kutyával. Próbáltam elmagyarázni, hogy addigra meglesz a saját kocsim és természetesen nem hagynám egyedül a kutyát, hanem hazavinném magammal (ebbe anyáék belementek, illetve, ha el kell utazni, segítenek) . Viszont semmi eredmény...Mit tehetnék? :(
2016. jan. 9. 21:56
2/5 anonim válasza:
Semmit. Akinél a pénz, az mondja meg a szabályokat, ez így működik. De ha ennyire kutyázni akarsz, eljárhatnál egy menhelyre önkénteskedni, az ottani kutyáknak iszonyatos szükségük van szeretetre, törődésre.
3/5 anonim válasza:
Mond meg a szuloknek hogy ha kárt okoz te kifizeted stb.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem a pénz okoz itt problémát, hanem, hogy ha hazamegyek mi lesz a kutyával... Próbáltam elmagyarázni, hogy haza tudom vinni gond nélkül, de valahogy mindig volt egy ilyen kifogás...Pl nyaralás...Mondtam, hogy ha kell, magammal viszem ( tudom, hogy ez szintén plusz költség, vállalni is tudom) , de erre pl anya azt mondta, hogy ha kell, foglalkozik addig ő vele meg az öcsém. Párom édesapjának teljesen mindegy, csak az édesanyját kellene meggyőzni. Az természetes, hogy ha bármi kárt okozna, a költsége engem terhel.
2016. jan. 10. 00:34
5/5 anonim válasza:
Ès a kedves anyós a gyereket fogja engedni?
Valahogy próbáld elmagyarázni neki, hogy ha már vettek lakást, ès nektek adta, a tiètek, ès azt csináltok, amit akartok, semmi köze hozzá. Ebben a párodnak sokkal jobban melletted kellene állni, ès a szülőkkel neki lerendezni.
Ès ha hazaviszed a kiskutyát? Mit tud csinálni? Felnőtt emberek vagytok saját lakással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!