Mennyibe kerül egy fajtatiszta, egészséges border collie? Nem akarok venni, nem nekem való, csak kíváncsi vagyok, mennyiért adják, mivel nagyon felkapott kutya.
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 14:16
1/19 anonim válasza:
Nem sokkal többe, mint a többi fajta.
Hobbi célra már 100E forinttól kapni, vagy egy kicsit olcsóbban.
2/19 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. jan. 2. 14:22
3/19 anonim válasza:
Tesóm nem rég vett egyet 20.000 ft volt fajtiszta :)
4/19 anonim válasza:
150-250 ezer körül, párosítástól is függ.
5/19 A kérdező kommentje:
20ezer és fajtatiszta? Nem nagyon tudom elképzelni...
2016. jan. 2. 14:48
6/19 anonim válasza:
Dehogy fajtatiszta a 20 ezres... szaporítótól való, bordernek kinéző külsejű, törzskönyv nélküli, ki tudja milyen keverék kutya az.
7/19 anonim válasza:
Szia!
Pedig a 3-as válaszoló igazat mondhatott, mivel azt írta, hogy fajtiszta, nem pedig fajtatiszta. Vagyis nem border collie-t vett, hanem csak egy border collie-ra nagyon hasonlító, de ki tudja milyen származású keveréket.
8/19 A kérdező kommentje:
Ja, tényleg, fajtiszta a 20ezres bc, így oké, elhiszem. :)
2016. jan. 2. 15:07
9/19 bollocks válasza:
Beauty of Mátra kennelnél nemrég voltak kölykök, 120-150 körüli ár rémlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!