Mennyibe kerül egy törzskönyves beagle kiskutya? (Tenyésztőtől)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok mindentől függ, de azért 100ezer Ft alatt kaphatok egy kölyköt hobbi célra? (Ivartalanítva lenne később.)2016. jan. 1. 17:17
1/5 anonim válasza:
Az sok mindentől függ, az a biztos ha megkérdezed.
Mondjuk nem értem, hogy az a 10-20 ezer forint "spórolás" miért olyan életbevágó, amikor 10-15 évre veszel magadnak egy társállatot... Manapság 2 db nadrág kerül ennyibe...
2/5 anonim válasza:
Annyival nem kapsz 100 alatt, hogy számítson. Ha 80at össze tudsz szedni, akkor 100-120-at is, maximum tovább tart. Félrerakod azt az összeget, amit a kutya tartására szánnál, és meglesz az ára hamar.
3/5 I.Vanda válasza:
Szerintem kaphatsz.
ismerősömék törzskönyves kiskutyát tenyésztőtől 60 ezerét vettek még pár éve...de váltó hogy ki mennyiért adja.
Kérdezz körbe több tenyésztőt beszélgess velük nézd meg hogy tartják a kutyusokat.Lehet jobb megvenni egy kutyust drágábban egy szimpatikusabb helyről mint olcsón olyan helyről ahol alig foglalkoznak a picikkel :)
4/5 anonim válasza:
Sokkal alatt nem hiszem, de legbiztosabb, ha a tenyésztőknél érdeklődsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
Azt olvastam, hogy legtöbb kutyafajta kijön 100ezer alatt, csak kevés fajta kerül többe.
2016. jan. 3. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!