Az oldalon látható beagle kiskutya fajtatiszta beagle lehet?
Nem. Szaporító árulja. Ők fajtajellegű keverékeket árulnak. Ez azt jelenti, hogy hasonlítanak egy fajtára, de mivel nincs törzskönyv, senki nem mondja meg, hogy fajtatiszta-e.
Karácsonyi ajándéknak meg senki nem ad el élő állatot, aki komolyan tenyészt... a kiskutya is inkább tűnik keveréknek, mint fajtatisztának. Ha fajtatiszta kutyát akarsz, akkor kennelből vásárolj, ha meg nem érdekel a törzskönyv, a fajtamentőknél keress magadnak társat, ne a szaporítókat támogasd!
Annak tűnik, de én azért szeretném látni a szülők papírjait, még ha a kicsinek nincs is. Meg oltás nélkül semmi esetre sem vinnék haza kiskutyát, itt meg csak a féregtelenítést hangsúlyozza a hirdető. És az oltás?
Meg ha ennyi pénzért veszel kutyust, akkor a garanciát felejtsd el, mert attól kezdve hogy haza vitted a "tenyésztő" nem is akar majd tudni rólad többet.
Ha nincs tk, akkor keverék! Bár ez a kiskutya nem is nagyon hasonlít egy beagle-re, maximum csak a színében. De eleve, ve támogasd a szaporítókat! És ne a kutya árán spórolj!
De ha nincs pénzed egy fajtatiszta kiskutyára, akkor keresd fel a beagle fajtamentést, rengeteg gazdára váró beagle van ott.
Szerintem nem fajtiszta, de olyantól én amúgy se vennék kutyát aki azt mondja, hogy karácsonyi ajándéknak ideális!
Élő állatot ajándékozni pfff -.-
Nincs tk., úgyhogy keverék. Ami nem tetszik:
1. mocskos környezet
2. ahogy fogják
3. nagynak tűnik a hasa, féreghajtva persze...
4. 8 hetesen lehet elhozni TÖRVÉNY SZERINT!
5. se tk., se szűrések, se eredmények, se semmi
6. KARÁCSONYRA? WTF???
7. a kedves eladó helyesírása
Soha nem vennék ilyen kutyát, szerencsétlen sufniszaporítvány, ezzel az erővel hozz a fajtamentőktől, általában teli vannak.
fojamatosan féregtelenítve?????? doh!
biharkeresztes....
nézd meg a kutyus mögötti tájat a harmadik képen.
ráadásul pont azon a képen néz ki úgy, mintha ki akarná tépni a kiskutya farkát.
karácsonyi ajándék???
borzasztó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!