Szabályozza e bármilyen rendelet v. jogszabály azt, hogy kutyát bevihetek e boltba?
Szerintem is a tulaj dönti el.
Nálunk az egyik 100 Ft-os bolt bejárata mellett van egy kapaszkodó, amihez kikötöttem, de az közl volt a bejárathoz. Azt mondták úgy kössem ki, hogy ne tudjon bejönni a küszöbig, mert a fogyasztóvédelem megbünteti őket ha bent van a lába.
De szerintem kamu, mert a másik 100 Ft-os boltba meg örülnek ha beviszem. A sarki éjjelnappali boltba is be szoktam vinni, oda rendőrök is járnak be, és ott dumálunk bent, játszik a tulaj a kutyámmal. A rendőrök a higiéniai szabályokkal nem foglalkoznak.
A nagyobb sparba nem próbáltam bevinni, onnan a biztonsági őr valószínűleg kiküldene, ott a bolt elé kötöm arra az 5 percre és szépen ül kint. Egy este viszont egy részeg pali elkötötte, és amikor kijöttem a kutya pórázt már a földön húzta maga után, de szerencsére nem ment el, megvárt akkor is. A pasira csúnyán néztem, erre ő kezdett el szövegelni, hogy mi bajom van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!