Miért nem engedi a kutyám, hogy megfésüljem?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem érzem,hogy nem tisztelne első szóra behívható,hallgat minden parancsra. Egyetlen problémám van vele az,hogy nem hagyja,hogy megfésüljem. A hátát a mellkasát még úgy ahogy hagyja,de a hasát egyáltalán nem szereti. Ezt úgy kell elképzelni,hogy odakap ha fésülni próbálom,nem aggreszíven hanem bekapja a kezem és fogja persze simán kivehetem onnan,de én azt szeretném,hogy simán hagyja.2015. dec. 28. 11:43
1/4 anonim válasza:
Önnállo saját exisztenciával és nehezményezte hogy egy idegen kivülálló fésülgesse......TE is fiatal kis taknyos voltál TE se voltál oda ilyen megmozdulásokért hogy más fésülgessen ebböl indulj Ki!
2/4 anonim válasza:
Fáj neki,s a bizalma irántad nem teljes.
3/4 anonim válasza:
Már onnan hibádzik a dolog, hogy eleve "úgy, ahogy hagyja" a fésülést.
El kell kezdened megtanítani neki, a fésülés egy jó dolog.
Kis területenként csináld, legyen nyugodt és mindig jutalmazd, ha arra a kis időre nyugton marad.A hasát hagyd legutoljára.
Én pl elfektetem kényelmes oldalsó pózba a kutyámat. Így kezdem a fésülést. Van, amikor már rendesen bealszik :))
Milyen kefét használsz? Milyen a szőre a kutyádnak?
4/4 anonim válasza:
Azért hisztizik, mert engeded neki. Majd ha nem hagyod, be fogja fejezni :) Ne a kezedet szedegesd ki a szájából, hanem a száját tartsd távol a kezedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!