Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért gondolják az emberek,...

Miért gondolják az emberek, hogy a menhelyeken borzalmak vannak és nem bírnák ki lelkileg? Miért nem nézik meg inkább?

Figyelt kérdés
2010. márc. 24. 14:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

én értem a kérdést és a barátom révén szembesültem vele. kb. fél éve kitaláltam, hogy elmegyek menhelyre önkénteskedni a barátom nagyon le akart beszélni róla, mert hogy majd nem fogom bírni lelkileg és ki fogok borulni...stb. Majdnem komolyan összevesztünk rajta. Aztán mégis úgy döntöttem hogy kipróbálom. Én nem hétvégi menhelyre mentem hanem budaörsre ott nagyon kell a segítség! Viszonylag kevesen mennek oda mert ha tömegközlekedéssel megy az embert elég sokat kell odáig gyalogolni. Nos nem mondom hogy nem nehéz. Van hogy az ember lát egy kutyát amibe beleszeret és szenved hogy nem tudja hazavinni, meg egész nap babusgatni.

Egyébként nincsenek olyan nagy borzalmak a menhelyeken, borzalmakat a sintértelepeken lehet látni, ott rengeteg rossz állapotú kutya van és futószalagon altatják el őket, de oda önkénteseket nem engednem be önkénteseket egészségügyi szabályok miatt.

2010. ápr. 13. 14:15
 12/13 anonim ***** válasza:
66%
Nekem önmagában az borzalom hogy a kutya kennelben van bezárva. Menhelyen, sintértelepen vagy háznál, mindegy.
2010. ápr. 13. 17:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
És az nem borzalom,ha az utcán ütik el,háznál van bádoghordóhoz láncolva stb?
2010. ápr. 13. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!